MAN Türkiye Personel Alımı 2016

MAN Türkiye Personel Alımı 2016

MAN Türkiye Personel Alımı 2016

MAN ve NEOPLAN marka otobüsler ile MAN marka kamyonların yurtiçi satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetleri, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. tarafından yürütülmektedir. Şirket, Türkiye genelinde 9 bayii, merkez ve İstanbul şubesiyle satış ve pazarlama faaliyetlerini ve 31 servisi ile de satış sonrası hizmetlerini başarıyla sürdürmektedir.

MAN’ın Almanya dışındaki ilk üretim tesisi olarak 1966 yılında faaliyete geçen MAN Türkiye, bugün “MAN’ın en büyük ve entegre otobüs fabrikası” konumundadır. 50 yıllık tecrübeyle gelen üstün başarı sonucu MAN, Türkiye’deki cirosunu son 15 yılda 309 kat, 41 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatını ise son 10 yılda yaklaşık 9 kat arttırmıştır.
 
Yılların markası olan ve hala daha karayollarında birçok aracı bulunan MAN 2016 yılında da alımlarına devam edecektir. MAN personel alımı 2016 yılında kaç kişi ile yapılacak bilmiyoruz ancak, internet üzerinde 10 civarında ilanı bulunmaktadır.
MAN Türkiye personel alımı 2016 yılında hangi pozisyonlarla yapılacak diye baktığımız zamanda karşımıza şunlar çıkmaktadır.

Stajyer,
Elektrik Otomasyon Bakım Mühendisi,
AR-GE Mühendisi,
İşyeri Hekimi,
Kalite Mühendisi,
Ürün Sorumlusu,
Boya Personeli,
Üretim Personeli.
MAN Türkiye personel alımı 2016 yılında bu şekilde olacak olup bu ilanlarada ayrı ayrı özel şartlar koşulmuştur. Bu şartları görmek ve başvuruda bulunmak isterseniz altta vermiş olduğumuz link adresini kullanabilirsiniz.
 
http://www.kariyer.net/man-turkiye-a-s-is-ilanlari-c23354-p14667/

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum