Maden ve Metal İhracatçı Birlikleri personel alım ilanı,

Maden ve Metal İhracatçı Birlikleri personel alım ilanı,

Maden ve Metal İhracatçı Birlikleri personel alım ilanı,

Kurumun resmi websitesinde yayımlanan ilana göre İstanbul Maden ve Metal İhracatçı Birlikleri 10  kişilik personel alımı yapacaktır. 10 Mart 2017 tarihinde yayımlanan ilanın son başvuru tarihi 20 Mart 2017'dir.

Üniversitelerin en az dört yıllık eğitim veren İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İşletme, İstatistik, Maliye, Çevre Mühendisliği, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, Muhasebe ve iki yıllık eğitim veren (engelli kadro için) Tüm Ön Lisans Bölümleri mezunlarının başvurabildiği ilana ilgili KPSS puan türü ile başvuru yapılabilmektedir. Kurum kendi sözlü sınavını gerçekleştirecektir.

Kadrolar Uzman Yardımcısı ve İdari Memur pozisyonlarından oluşmaktadır.

Genel Başvuru Şartları ve Başvuru Şekli
Başvurular sınavdan önce istenilen belgeler ile birlikte; Genel Sekreterlik evrak kayıt birimine 20 Mart 2017 tarihi saat 17.00'a kadar şahsen veya posta ile yapılacaktır.

Sınava Katılma Şartları
a)Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b)Askerlik görevini yapmış veya erteletmiş veya bu görevden muaf olmak.

c)18 yaşını bitirmiş olmak,

d)01/01/2017 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak (01/01/1982 ve daha sonra doğanlar),

e)Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

f)Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle ya da devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergi kaçakçılığı veya haksız mal edinme suçlarından mahkûm olmamak,

g) Uzman Yardımcılığı kadrosu için 04-05 Temmuz 2015 ve 22-29 Mayıs 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında Tablo 1'de belirtilen puan türlerinden en az 70 puan ve yukarı almış, İdari Memur Kadrosu (Lisans Bölümler için) 04-05 Temmuz 2015 ve 22-29 Mayıs 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarından Tablo 1'de belirtilen puan türlerinden en az 70 puan ve yukarı almış,  İdari Memur Kadrosu (Ön Lisans) 24 Nisan 2016tarihinde yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 ve yukarı puan almış olmak.

İlanın tüm detayları için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.