Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Zabıta Alım Şartları 22017

Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Zabıta Alım Şartları 22017

Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Zabıta Alım Şartları

ÖSYM) tarafından KPSS 2017/1 tercihlerinin 21 Haziran 2017’de başlatılması süreç başlayacak. 355 zabıta memuru alınacak

KPSS 2016/2 alımında yaş ve boy şartı da şu şekildeydi:

Boy şartı kadınlar için 1.67, erkekler için ise 1.75 olarak belirtilmektedir. Mezuniyet olarak lise, önlisans ve lisans mezunları başvuru yapabiliyor. Kilo şartı da kilo ile boy arasında +,- 10 kg fark olması gerekiyor. Örnek olarak 1.75 boya sahip birinin en fazla 85 kg, en az da 65 kg ağırlıkları arasında olması şart.

Lise mezunu zabıta alım şartları: Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak gerekiyor. Yerleştirme işlemlerinin ilk günü itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak şart

Önlisans mezunu zabıta alım şartları: Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler önlisans programlarının birinden mezun olmak şart.(Bazı alımlar için)

Yerleştirme işlemlerinin ilk günü itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor. B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor. Ehliyet şartı tüm iller için geçerli değil

Lisans mezunu zabıta alım şartları: Herhangi bir lisans programından mezun olmak gerekiyor.

Bu kadro/pozisyonda vardiya sistemi uygulanmaktadır. Yerleştirme işlemlerinin ilk günü itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor. Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması gerekiyor. A sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor. Ehliyet şartı tüm iller için geçerli değildir. 

ZABITA MEMURU ALIMI TÜM KADROLARIN İL İL GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum