Kültür Turizm Bakanlığı 200 PERSONEL ALIYOR

Kültür Turizm Bakanlığı 200 PERSONEL ALIYOR

Kültür Turizm Bakanlığı 200 PERSONEL ALIYOR

Kültür Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Gaziantep Müze Müdürlüğü Doğanpınar Barajı arkeolojik Kurtarma Kazısı Başkanlığı 200 Geçici işçi alımı yapacaktır. Müze Müdürlüğü Bünyesinde çalışacak olup Gaziantep’ te  görev yapabilecek 200 istihdam sağlanmıştır.

Müzeler Genel Müdürlüğü Gaziantep Müze Müdürlüğü Doğanpınar Barajı arkeolojik Kurtarma Kazısı Başkanlığına başvuracak adaylarda aranacak şartlar : Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması, nüfus cüzdan fotokopisi, Banka hesap no (iban), Sağlık raporu ve Adli sicil belgesi sunacaktır.

Gaziantep Müze Müdürlüğü Doğanpınar Barajı arkeolojik Kurtarma Kazısı Başkanlığına Alınacak Personelin çalışma şekli ve çalışma yeri : Gaziantep Oğuzeli Doğanpınar barajı ve mücahir alanı içerisinde farklı adreslerde çalışılabilecek, Arkeolog, Sanat Tarihçisi, Antropolog, Sümeroloji, Asuroloji, Hitiolog, Teknik ressam ve Restoratör olarak görev yapabilecek personel alınacaktır. Çalışma süresi 08:00 ila 17:00 arasında Hafta içi hergün olarak belirtilmiştir.

Kültür Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Gaziantep Müze Müdürlüğü Doğanpınar Barajı arkeolojik Kurtarma Kazısı Başkanlığı 200 Geçici işçi alımı müracaat koşulları : 18 ve 18 Yaşından büyük olması, Arazi şartlarında, toz ve sıcakta çalışmaya mani bir durumu olmamak, Beden işçileri için Gaziantep ili oguzeli ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olması, Vasıflı işçiler için daha önce Arkeolojik kazılarda deneyimli olmak yada müzelerde staj yapmış olması, Kazı teknik personeli (arkeolog , sanat tarihçisi, antropolog, teknik ressam, restoratör gibi) için 2863 sayılı kültür varlıkları koruma kanunu ve kültür ve tabiat varlıklarıyla ilgili yapılacak yüzey araştırması, sondaj ve kazı çalışmalarının yürütülmesi hakkında yönerge kapsamında, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü tarafından verilen kazı ruhsatnamesi heyet listesinde yeralmış olması şarttır.

Kültür Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Gaziantep Müze Müdürlüğü Doğanpınar Barajı arkeolojik Kurtarma Kazısı Başkanlığı 31 Aralık 2016’ ya kadar iş kur üzerinden başvurular alınacak olup irtibata geçilecek kişiler Osman SERT, Yrd.Doç.Dr. Timur DEMİR ve Yrd.Doç.Dr. Elif GENÇ  Gaziantep Müze Müdürlüğü olarak açıklanmıştır.

İLAN DETAYLARINA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.