KPSS kursuna gitmek için bunu yaptı

KPSS kursuna gitmek için bunu yaptı

Eroini satıcısına teslim etmek için kuryelik yapan İslam O., polisin otobüse yaptığı baskınla yakalandı. KPSS KURSUNA GİDECEK PARAM YOK DEYİP O YÜZDEN BUNU YAPTIĞINI SÖYLEDİ

İslam O.'nun polise verdiği ilk ifadesinde kuryelikten alacağı para ile borçlarını ödeyip, memur olmak için KPSS kursuna gideceğini söylediği öğrenildi.so.20120824010826.jpg

İddiaya göre, 42 yaşındaki tekstil işçisi Necip T. İran'dan 12 bin Euro'ya 4 kilo 250 gram ağırlığında eroin aldı. Necip T. aldığı eroini 24 bin Euro'ya satmak için İstanbul'da bir kişiyle anlaştı.

Necip T. eroinin yarısını da İstanbul'a taşıması için  34 yaşındaki İslam O.'ya 5 bin TL verdi.Daha sonra Van'dan otobüse binerek İstanbul'a doğru yola çıktı. Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Van'dan otobüsle İstanbul'a uyuşturucu madde getirileceği ihbarını aldı.

OPERASYON ŞİFRESİ: 'YUSUFCUK GEL"
Polisler, aralarında kullandıkları 'Yusufçuk Gel' parolasını birbirlerine söylemesi üzerine Alibeyköy'deki terminalde duran otobüse baskın yaptı.

Operasyonda otobüsün arka koltuğunda oturan Necip T. ile İslam O. gözaltına alındı. Üst araması yapan ekipler, iki kişinin sırtlarına sarılı lastikli yelek içerisine gizlenmiş 4 kilo 250 gram eroin ele geçirdi. Necip T.'nin polisteki sorgusunda eroini Sultanahmet'te bir kişiye satmak için getirdiğini söylediği öğrenildi. İslam O. ise, polise 5 bin TL karşılığında uyuşturucu kuryesi olduğunu ve bu parayla borçlarını ödeyip memur olmak KPSS kursuna gideceğini söylediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.