KPSS Eğitim Bilimlerinde En Etkili ve En Pratik Kaynak!

KPSS Eğitim Bilimlerinde En Etkili ve En Pratik Kaynak!

KPSS Eğitim Bilimlerinde En Etkili ve En Pratik Kaynak!

KPSS Eğitim Bilimlerinde En Etkili ve En Pratik Kaynak!
  

       Süper Çarşaf Boy KPSS Eğitim Bilimleri Notları, yaklaşık 13 yıllık bir birikimin sonucudur.  Bu notlar üniversitelerde formasyon derslerinde okutulan eğitim bilimleri kitapları dikkate alınarak ve sizlerin özellikle e-mail yoluyla yaptığı geribildirimler dikkate alınarak hazırlanmıştır.  
Konuların düzenlenmesinde KPSS ve STS’de çıkan sorular dikkate alınmıştır. Yani çıkmış soruların konuları ve kavramları ön planda tutularak bu notlar hazırlanmıştır. Son 6 yılın Eğitim Bilimleri sorularına baktığımızda artık soruların daha kısa ve belirli yerlerden geldiği görülmüştür. Bu nedenle sürekli ve sık sık sorusu çıkan konularda biraz daha fazla ayrıntıya girilmişken, sorusu pek gelmeyen konularda ise daha az ayrıntıya girilmiştir. 
Derse giren öğretmen notları olması açısından bu notların sizlere sağlayacağı en büyük avantajlar; notların daha derli toplu olması, bilgi kirliliğinden arındırılmış olması, verilen örneklerin daha net olması, kullanılan dilin daha sade ve anlaşılır olması ve de konuların daha sistematik anlatılması sebebiyle sizleri yormadan daha basit öğrenecek olmanızdır. Ayrıca sizlerden gelen geri bildirimler sayesinde notların yıl içerisinde her an ve sürekli güncellenmesi nedeniyle en az hata ve en doğru bilgiler sunmaktayız.
Nitekim uzun yılların ürünü olarak özenle hazırlanmış bu özet eğitim bilimleri notlarının yeterliliğine bakacak olursak; 2014 KPSS Eğitim Bilimleri sınavında 80 sorudan 79’una, 2015 KPSS Eğitim Bilimleri sınavında 80 sorudan 77’sine yetebilmiştir. 2016 KPSS Eğitim Bilimleri sınavında 80 sorudan 77’sine yetebilmiştir. 2017 KPSS Eğitim Bilimleri sınavında 80 sorudan 72’sine yetebilmiştir. Notların yeterliliği konusunda çok rahat garanti edebileceğim 80 sorudan en az 70 net ve üstü çıkarabileceğiniz yeterlilikte bu notların hazırlanmış olduğudur. Bu ciddi başarı nedeniyle son 5 yıldır bu notları kullanan birçok arkadaş gerek e-mail yoluyla gerekse satın alınan siteler üzerinden yaptığı yorumları ve teşekkürleriyle bizleri ödüllendirerek gururlandırmıştır.
Sınava giren kişi sayılarına baktığımızda; 2015 yılında 417.480, 2016 yılında 457.799, 2017 yılında ise 412.185 kişi sınava girmiştir. 
Eğitim bilimleri testi net ortalamalarına baktığımızda; 2015 yılında 38.946 net, 2016 yılında 41.031 net, 2017 yılında ise büyük bir düşüş yaşayarak 33.833 net ortalaması oluşmuştur. 
Bu istatistik bilgiler eğitim bilimlerinde yaptığınız netlerin Türkiye geneli açısından ne düzeyde olduğunu size göstermesi açısından kritik bir öneme sahiptir.

        Murat Civelek (Rehberlik ve Eğitim Bilimleri Uzmanı)

Bu süper kaynağı incelemek için tıklayınız.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.