KPSS 60 Puanla Bandocu Memuru Alımı

KPSS 60 Puanla Bandocu Memuru Alımı

KPSS 60 Puanla Bandocu Memuru Alımı

17 Aralık 2018 tarihinde yerel yönetimler web sayfası üzerinden yayımlanan ilan ile KPSS 60 puanla memur alımı (bandocu) duyuruldu. Başvuruda bulunacak adaylar posta veya şahsen yapılabilir.

Alınacak kişi genel idari hizmetler sınıfı kadrosu üzerinden ataması yapılacaktır.Adaylar; Lisans Konservatuvar; Devlet Konservatuvarı ;Türk Müziği/Musiki Devlet Konservatuvarı,Müzik Ve sahne sanatları Fakültelerinin ; Müzik,Kompozisyon ve Orkestra Şefliği, Vurmalı ve Üflemeli Çalgılar ,Yaylı çalgılar bölümlerinden birinden mezun olması gerekmektedir.


Bandocu kadro unvanı için son olarak mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2018 yılı KPSSP3 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSSP3 puanını almış olmak.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmaması gerekmektedir.

Başvuracaklar belgelerini 07 Ocak 2019 tarihinden 11 Ocak 2019 günü saat 17:00‘a kadar (mesai günlerinde saat 08:00 ile 17:00 arasında), müracaatlarını yapabilirler.

Başvuru belgelerinin Rize Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir. Başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacaktır.

Rize Belediyesi memur alımı kılavuzu için TIKLAYIN!

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.