KPSS 60 puan 18 kişi arşiv destek elemanı, büro işçisi ve şoför alım ilanları

KPSS 60 puan 18 kişi arşiv destek elemanı, büro işçisi ve şoför alım ilanları

KPSS 60 puan ile lise mezunu 18 kişi arşiv destek elemanı, büro işçisi ve şoför alım ilanları

Yunak Belediye Başkanlığı tarafından iş kurumuna bildirilen alımda KPSS 60 puan ile lise mezunu arşiv destek elemanı, büro işçisi ve şoför alım ilanları yayınlandı 

İŞTEE BELEDİYENİN İLAN METNİ

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve Konya Yunak Belediyesi Başkanlığı çerçevesinde, Kurumumuz bünyesinde 4857 sayılı iş kanunu hükümlerine göre, işçi, personel, şoför statüsünde istihdam edilmek üzere Ek'te sunulan iş gücü istem formunda belirtilen şartlara uygun İlkokul, Lise ve Önlisans mezunu 18 adet personel alımı yapılacaktır.

Aranan şartlara uygun olan adayların başvurularını 10.07.2018 ile 19.07.2018 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden, www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.

Yayınlanan 3 farklı ilan ile 4857 sayılı iş yasası uyarınca şartları tutan adaylar arasından kamu personeli seçme sınav puanı 60 puan olan adaylar arasından kamu personeli alımı yapılacaktır.

Başvuracak adaylar lise mezunu olması gerekmektedir. Şoför alımlarında en az ilkokul en çok lise mezunu aranacaktır. Sayfamızdan takip sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.