KPSS 2016/4 Tercih Sonuçları Açıklandı

KPSS 2016/4 Tercih Sonuçları Açıklandı

KPSS 2016/4 Tercih Sonuçları Açıklandı


KPSS 2016/4 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tercih sonuçları açıklandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yaptığı açıklama ile bünyesine 1677 mühendis alacağını belirtmişti. 

Başvurular Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesinden yapılmaktaydı ve 2 Mayıs tarihi ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tercih gününü sonlandırdı. 

Yani başvuru toplamda 8 gün sürmüş oldu. Adaylar tercih sonuçlarını merakla bekliyordu ve sonunda KPSS 2016/4 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tercih sonuçları açıkladı Bakanlıktan Yapılan Resmi Açıklama Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tercih sonuçları hakkında resmi bir açıklama yaptı.

 657 sayılı devlet memurları kanunu ile sözleşmeli personel (4/B) olarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde çalışmak için başvuru yapılan pozisyonların yerleştirmesi tamamlanmıştır. 

Sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar 10 Mayıs saat 14.00'den itibaren Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi internet sitesinden Türkiye Cumhuriyeti kimlik bilgileri ve şifreleri ile sorgulama yapabilirler.

 Sonuçları öğrenmek isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında sözleşmeli personel olarak çalışmaya hak kazanıp kazanmadığını sorgulayabilir. https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=4083 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.