KÖTÜ HABERİ VERDİ

KÖTÜ HABERİ VERDİ

KÖTÜ HABERİ VERDİ

12 Mayıs Tarihi ile ilgili verileri ve 12 Mayıs Hemşereler günü ile ilgili açıklamalar yaptı Türkiyedeki yüzbinlerce hemşirenin hemşereler günün şu sözlerle kutladı Hemşirelerimiz, kusursuz oldukları görevlerinde şimdi birer kahraman.

Koronaya karşı mücadelede hem sağlık profesyoneli hem de adeta hasta yakını konumunda ve h’astayla iletişimde daima ustalar dedi 12 Mayıs Hemşireler günü kutlu olsun dedi ve Verileri açıkladı

Verilerde yeni korona v’irüse yakalananlarda büyük bir artış görülüyor fakat öngürülebilir bir seviyede Bugünün verilerini açıklayan Sağlık bakanı şu yorumu yaptı Yeni vaka sayısındaki artış öngörülebilir sınırlarda.

Toplam Vakaların %70’İ İyileşmiş durumda Yoğun bakım hasta sayımız azalmaya devam ediyor. Maske + sosyal mesafe: Virüse karşı gücümüz bu Risk kalabalık ortamlarda. Uzak duralım.

AVM’LERDEKİ HOŞ OLMAYAN GÖRÜNTÜLERİ ELEŞTİRDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, AVM’lerde oluşan görüntülere tepki gösterdi. AVM önlerinde uzun kuyruklar ve yığılmalar oluştuğunu belirten Bakan Koca, “Sosyal mesafe kuralına çoğunlukla uyulmadı. Maske takmayanlara bile rastlandı. Ne maske, ne sosyal mesafe, tek başına koruyucu değil. Tedbirler tam olmalı. Risk devam ediyor. Mecbur değilsek evde kalalım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.