Koronaviris hangi şehrimizde

Koronaviris hangi şehrimizde

Sunucu Canlı Yayında virüsün görüldüğü Şehri Ağzından Kaçırdı ! B'akın hangi ilimiz !

CNN Türk muhabiri koronanın görüldüğü şehri açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün Türkiye’de ilk k’oronav’irüs vakasını doğruladı. Ancak hangi ilde görüldüğünü açıklamadı. Koca’nın açıklamalarından satır başları: Çin’in Wuhan kentinde bulunan tam 90 gün önce ortaya çıkan yeni k’oronav’irüs başka bir çok ülkeye buluşmasına, küresel yayılım göstermesine rağmen Türkiye olarak süreçte büyük bir başarı gösterdik. Komşu ülkeler bizim aldığımız sıkı tedbirleri almadılar. Bizim strateji ve disiplinli eylem planında direncimiz hiçbir şekilde azalmadı. İnsanların ülkeden ülkeye hareket olduğu dünyada direnç hangi düzeyde olursa olsun bazı sonuçları önlemek malesef mümkün değil.

Canlı yayında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir Türk vatandaşında koronavirüs görüldüğünü doğrularken hasta hakkında bilgi vermek ismemedi. CNN Türk spikeri Duygu Kaya canlı yayın sonrası,

“Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, beklenen açıklamayı yaptı. İstanbul’da bir vatandaşımızın test sonucu pozitif çıktı.” anonsunu geçti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.