Kocadan uyarı

Kocadan uyarı

BAKAN KOCA'DAN FLAŞ UYARI!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından bugün 12.00 - 18.00 saatleri arasında sokağa çıkacak olan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara uyarıda bulundu. Bakan Koca, ''Kendinizi korumak için MASKE takmayı sakın ihmal etmeyin. Ve 1,5 m SOSYAL MESAFE kuralına mutlaka uyun.'' dedi.

 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, bugün 12.00 – 18.00 saatleri arasında sokağa çıkacak olan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara uyarıda bulundu. Bakan Koca, ”Kendinizi korumak için MASKE takmayı sakın ihmal etmeyin. Ve 1,5 m SOSYAL MESAFE kuralına mutlaka uyun.” ifadelerini kullandı.

Yeni tip koronavirüs nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlar bugün saat 12 – 18.00 arası sokağa çıkacak.

BAKAN KOCA’DAN 65 YAŞ ÜSTÜNE UYARI
”Koronavirüse karşı başarımızda, 65 YAŞ ÜSTÜ OLARAK, evde kaldığınız günlerin rolü büyük. Çıkıp, biraz soluklanmak hakkınız. Bugün saat 12.00-18.00 arası sokaklar sizin. Kendinizi korumak için MASKE takmayı sakın ihmal etmeyin. Ve 1,5 m SOSYAL MESAFE kuralına mutlaka uyun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.