Koç Holding Ağustos 2016 Personel Alımı

Koç Holding Ağustos 2016 Personel Alımı

Koç Holding Ağustos 2016 Personel Alımı

Kamu kurum ve kuruluşlarında iş bulamayan takipçilerimiz için özel ilanları da yayınlamaya devam ediyoruz. Koç Holding Ağustos 2016 için 40 adet ilan yayınladı. Bu ilanlardan bazılarını sizler için derledik.

Müşteri Hizmet Yöneticisi alımı için :  Üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik/Elektronik/Haberleşme, Endüstri Mühendisliği / Yüksekokul ilgili bölümlerinden mezun, 2-3 yıl bilişim sektörü tecrübesi olan, Bilişim sektöründe sistem, network, güvenlik, veritabanı yönetimi gibi konularda çalışmış, MS Office programlarını etkin kullanabilen, 7x24 hizmet alan müşterilerden gelecek taleplere  cevap verebilecek, İletişim, koordinasyon ve planlama  yetkinlikleri yüksek, Ekip calışmasına yatkın, Yaratıcı, enerjisi yüksek, sonuç odaklı personel alımı yapılacaktır.

Altyapı Teknisyeni alımı için : Teknik Lise ve Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi bölümünden mezun, Mesleğinde en az iki (2) yıl deneyimli, İletişim ağı kablolama altyapısı teknolojilerinde tecrübeli, Jeneratör ve kesintisiz güç kaynağı çalışma prensipleri hakkında bilgi sahibi, Tek hat şemalarını okuyabilen, Yangın söndürme sistemleri ve kapalı devre kamera sistemi altyapısını bilen,  DX ve serbest soğutmalı chiller sistemlerinin çalışma presipleri hakkında bilgi sahibi, Tercihen Autocad programını kullanabilen, İngilizce bilen, 7 / 24 vardiyalı düzende çalışabilecek, Seyehat engeli olmayan, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, Anadolu yakasında ikamet eden personel alımı yapılacaktır.

Engelli Operasyon Destek Uzmanı alımı için : Gelişime ve öğrenmeye açık, Takım çalışmasına yatkın, MS Office programlarını kullanabilen (Word, Excel), Anadolu Yakası'nda çalışabilecek personel alımı yapılacaktır. En az 1 yıl tecrübeli ve lise mezunu adaylar alınacaktır.

Satış Operasyon Yönetimi – Part Time Öğrenci alımı için : Üniversitelerin İşletme, Endüstri Mühendisliği gibi bölümlerinde 4.sınıf öğrencisi, Finans Satış Operasyon Yönetimi alanında kariyer hedefleyen, Haftaiçi minimum 3 gün çalışabilecek, İyi seviyede İngilizce bilen personel alımı yapılacaktır.

Proje Yöneticisi alımı için : Üniversitelerin mühendislik fakültelerinden mezun, Kamu sektöründe minimum 5 sene bilişim proje yönetimi deneyimi olan, Bilişim sektöründe; masaüstü, sunucu, network, DataCenter, altyapı konularında deneyimli, Tercihen yazılım geliştirme projeleri yönetmiş, Servis ve hizmet yönetimi tecrübesi olan, Proje yönetimi standart ve metodolojilerine hakim ve PMP sertifikası sahibi, Proje yönetim araçlarını iyi derecede kullanabilen, Düzenli raporlama alışkanlığı olan, dökümantasyona önem veren, Çok iyi derecede İngilizce bilen, Sehayat engeli bulunmayan, sahada çalışabilecek, erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış personel alımı yapılacaktır.

 Koç Holding’in diğer ilanlarını incelemek için buraya tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum