Kızılırmak sosyal yardımlaşma vakfı SYDV iş Başvurusu Açılmıştır

Kızılırmak sosyal yardımlaşma vakfı SYDV iş Başvurusu Açılmıştır

Kızılırmak sosyal yardımlaşma vakfı içinde çalıştırılmak için temizlik personeli alımı yapılacak.

Çankırı personel alımı son başvuru tarihi 28.9.2021 olarak belirtilmiştir.

Adaylar başvurularını kuruma şahsen gerçekleştirecektir.

Kızılırmak Hükümet Konağı Kat: 1 Çankırı

cankiri-temizlik-28-9.jpg
Başvuru Şartları

Türk vatandaşı olması, 3294 sayılı kanun kapsamında bulunan vatandaşların olması ve kamu haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.
Kızılırmak dayanışma vakfı personel alımı için başvuru yapmak isteyen şahısların askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve en az B sınıfı ehliyete sahip olmaları gerekiyor.

Görev almak isteyenlerin görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması, ilan tarihi itibari ile vakfın bulunduğu ilçe içerisinde en az 6 ay boyunca ikamet ediyor olması.

SYDV için gerekli olan başvuru işlemlerini yapmak isteyen vatandaşların sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları ve medeni haklarını kullanma yetkisine sahip olmaları gerekmekte.

Başvuru gerçekleştirmek isteyen kişilerin en az ilkokul mezunu olmaları, devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması ve akıl hastalığı ya da özrü bulunmaması gerekmekte.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.