Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 20 İşçi Alımı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 20 İşçi Alımı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 20 İşçi Alımı

13 Mayıs 2016 Tarihinde Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapacağını Duyurdu.  Toplam 20 Kişi Belirsiz Süreli Daimi Kamu İşçisi Olarak Alınacak. Başvurular 23 Mayıs 2016 tarihine kadar Çalışma ve İş Kurumu il müdürlüklerine İş İlan No (00003230286) ile yapılacaktır.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Deniz Trafik Operatörü alımı için: Denizcilik alanında önlisans düzeyinde eğitim veren Yüksek Öğretim kurumlarından birinden mezun olmak. Talebe başvuracak adayların 2014 yılı kpssp93 puan türünden en az 60 puan alan adayların başvuruları kabul edilecektir. Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Vardiya Zabiti olarak en az (1) yıl deniz hizmeti tecrübesine sahip olmak. Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanılarak yapılacaktır) sonucunda işe yerleştirilmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır. Bu süre içerisinde ayrılanlardan 7. maddede yazılı eğitim ücretini de ödemekle yükümlüdür. Adaylar, ilan edilen müracaat tarihleri çakışan kuruma ait taleplerden sadece birine müracaat edebilir.

Geçerliliği devam eden en az vardiya zabiti yeterlilik belgesine sahip olmak bir diğer şart olarak belirlendi. Başvurular İş İlan No (00003230286) ile İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesine yapılacaktır. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.