Kırkağaç Belediye Başkanlığı Personel Alımı

Kırkağaç Belediye Başkanlığı Personel Alımı

Kırkağaç Belediye Başkanlığı Personel Alımı

Kırkağaç Belediyesi tarafından yayınlanan ilanda, 5395 Sayılı Belediye Kanununa göre kadro karşılığı tam zamanlı sözleşmeli  1 adet veteriner alımı yapılacaktır.

Veteriner alımı için : Veteriner Fakültesinden mezun olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi A fıkrasında belirtilen şartları taşımak, görevini devamlı yapmasına engel olacak bir sağlık problemi olmamak, askerlikle ilişkisi olmamak, başka bir kamu kurumunda sözleşmeli olarak çalışıyor olmamak, Kırkağaç ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak (1 Temmuz 2016’dan sonraki adres kayıtları incelenecektir.) gibi şartlar belirtilmiştir.

Başvuru sırasında istenilen belgeler : Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı ya da noter onaylı sureti, nüfus cüzdanı fotokopisi, yerleşim yeri belgesi, özgeçmiş, sağlık raporu, erkek adaylar için askerlikle ilgili durumunu gösterir belge, son altı ay içinde çekilmiş olan 2 adet vesikalık fotoğraf, adli sicil belgesi istenmektedir.

Şartları taşıyan adayların 3 Ağustos 2016 tarihine kadar Kırkağaç Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. 4 Ağustos 2016 saat 14.00’da Belediye Encümen Odasında sözlü mülakat yapılacaktır.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.