Kılıçdaroğlunun kardeşi işten ATILDI

Kılıçdaroğlunun kardeşi işten ATILDI

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de bekçilik yapan kardeşinin işten çıkarıldığını söyledi.

KILIÇDAROĞLU'NUN KARDEŞİ İŞTEN ATILDI
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun Gaziemir’de CHP’li belediye ait olan Seydi Baba Rekreasyon Alanı’nda bekçilik yaptığı ortaya çıkmış, haber büyük yankı uyandırmıştı.
Bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP MYK’da kardeşinin işten çıkarıldığını açıkladı. Kılıçdaroğlu’nun, çok üzgün olduğunu belirterek yaptığı bu açıklama partililerin tepkilerine neden oldu.
Maliye Bakanlığı’nın şirkete yönelik bir denetim süreci başlattığı, Celal Kılıçdaroğlu’nun da bu sebeple işsiz kaldığı belirtildi.

BEKÇİ KULÜBESİ KİLİTLİ
Yerel bir haber sitesi, son dört gün boyunca Celal Kılıçdaroğlu’nun çalıştığı Seydi Baba Rekreasyon Alanı’nda nöbet tutarak Kılıçdaroğlu’nu görüntülemeye çalıştığını ancak bu dört günlük sürede Kılıçdaroğlu’nun bekçi kulübesinde bulunmadığını, kulübenin ise kilitli olduğunu yazmıştı.

CHP LİDERİ KARDEŞİYLE ÖVÜNMÜŞTÜ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bekçilik yapan kardeşi Celal ile övündüğünü söyleyerek ”Kardeşim evinin ekmeğini alın teriyle kazanan bir emekçidir. Ekmeğini, aşını alın teriyle kazanan başı dik, onurlu milyonlarca emekçi gibi inşaatta çalışan kardeşime de, kolaylıklar, sağlık ve huzur diliyor, alnından öpüyorum.” demişti.
SÖZCÜ


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.