Kaza anını anlattı, ağladı

Kaza anını anlattı, ağladı

ALİŞAN KAZA ANINI ANLATTI! GÖZYAŞLARINI TUTAMADI..

Alişan Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası geçirdi. Eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki oğlu Burak'ın da içinde bulunduğu lüks araç bariyerlere çarptıktan sonra 30 metre sürüklenerek devrildi. Alişan, eşi ve oğlu ile aynı hastaneye giderek tedbir amacıyla sağlık kontrolünden geçti. Hastane çıkışı kazayla ilgili açıklamalarda bulunan Alişan gözyaşlarını tutamadı.

 
İstanbul’dan İzmir’e gittiği öğrenilen Alişan Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde trafik kazası geçirdi. Eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki oğlu Burak’ın da içinde bulunduğu lüks araç bariyerlere çarptıktan sonra 30 metre sürüklenerek devrildi. Meydana gelen kaza sonucunda Alişan ile araçta bulunan eşi Buse Varol ve oğlu Burak (2) yara almadan kurtuldu.

Alişan, eşi ve oğlukKazanın ardından kontrol amaçlı hastaneye gitti. Hastane çıkışı kazayla ilgili konuşan Alişan gözyaşlarını tutamadı.


 
 


 

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı bakıcı, ambulansla Saruhanlı Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Bakıcının sağlık durumunun iyi olduğu, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.


 

Kazanın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Alişan da eşi ve oğlu ile aynı hastaneye giderek tedbir amacıyla sağlık kontrolünden geçti. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


 
‘ARACIN AKSI KOPMUŞ’
Alişan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yolda seyir halindeyken ne olduğunu anlamadan aracın bariyerlere çarptığını ve devrildiğini söyledi. Alişan, “Büyük şok yaşadık, ölümden döndük. Hayatımda ilk kez kaza yapıyorum. Verilmiş sadakamız varmış. Sonra gördük ki aracın aksı kopmuş. Böyle bir aracın aksı nasıl kopabilir, hayret ediyorum.” diye konuştu.

Kazanın ardından eşi ve çocuğuyla Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığına giden Alişan, burada ifade verdi.

‘BİR ANDA DUMANLAR GELDİ’
Tedavilerinin ardından eşi ve çocuğu ile taburcu edilen Alişan, hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kazada her şeyin aniden geliştiğini dile getiren Alişan, şöyle dedi:

“Dümdüz yolda giderken bir anda dumanlar geldi, lastik fırladı, sağa sola savrulup bariyerlere çarptık. Sonra takla attık. Tek düşündüğüm takla atarken birine bir şey olmamasıydı. Sonra araba ters düştü. Eşim Buse’ye baktım, o iyiydi, sıkışmıştı. Polisi aradı. Hemen tekmeyle camı kırıp, kapıyı açtım. Hemen oğlumla bakıcıyı aldım. Çok şükür onlarda bir şey olmadığını gördüm. Sonra arabanın haline bakınca, o arabadan sağ çıkmamız Yüce Allah’ın takdiri. Arayan, soran ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum.”


ALİŞAN KAZAYI ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Kaza anında bakıcının, oğlunun bulunduğu bebek koltuğuna kapandığını ve bu sayede oğlunun yara almadan kazayı atlattığını anlatan Alişan, gözyaşlarını tutamayarak, “Belki de oğlum Burak’ın hayatını bakıcımız kurtardı. O bizim canımız. Onun da boynunda ufak bir kas yırtığı var. Onun da dışında çok şükür bir rahatsızlığımız yok. Şimdi İstanbul’a dönüyoruz.” ifadesini kullandı.

Alişan ile Buse Varol çiftinin çocuklarının yabancı uyruklu bakıcısı da tedavisinin ardından taburcu edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.