Kavakyolu Belediyesi 21 kişilik işçi alımı

Kavakyolu Belediyesi 21 kişilik işçi alımı

Kavakyolu Belediyesi 21 kişilik işçi alımı

Kavakyolu Belediyesi verdiği ilan ile 21 kişilik işçi alımı yapacağını duyurdu. Belediye bünyesinde işçi olarak görev almak isteyenler 05 Ocak 2018 tarihine kadar işlemlerini belirtilen birimlere yapmaları gerekmektedir.

Verilen bilgiler
Belediyenin işçi alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar il müdürlükleri veya hizmet merkezlerinde ya da işkur resmi internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler, ilana başvuru yaparken gerçeğe aykırı belge vermemek, verenler tespit edildiğinde yasal işlem yapma hakkı saklıdır, Başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır, Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu ve kurs bitirme sertifikası ile ilgili istenilen koşulları taşıyıp taşımadıklarını szl sınav/mlakattan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Bu durumu belgelemeyen adaylar ya da yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılır ve sıralamada yer alan diğer adaylar dahil edilir, son başvuru tarihi resmi bir tatile denk gelirse bir sonraki iş günü başvuru alınır, -Açık iş sayısının 3 katından fazla olması halinde talebe mracaat edenlerin tamamı kura ekilmek zere işverene gönderilecektir.-Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. -Önceliklilerden müracaatta bulunan adaylar öncelik hakkı kazandıkları belge tarihleri dikkate alınarak açık iş sayısının katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten aıklayıcı bilgiler işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. -İşyerine isimleri bildirilen kişilere, szl sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir." AYRICA:TALEBE BAŞVURUDA BULUNACAK OLAN ADAYLARIN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ONAYLI "İTFAİYECİLİK VE YANGIN GÜVENLİĞİ" KURS BİTİRME BELGESİNE SAHİP OLMASI GEREKMEKTEDİR. Talebe ilişkin ayrıntılı bilgi iin 0446 214 1961 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz
 

Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Yangın İlk Müdahale İşçisi    
Öğrenim Bilgileri
En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Kura Bilgileri
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS SALONU 25.01.2018 09:00 - 10:00
Çalışma Adresi Bilgisi
Çalışma Adresi : HAMİDİYE MAH.
FATİH CD. NO 63
24000 ERZİNCAN MERKEZ
ERZİNCAN / TÜRKİYE
Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :
İrtibat Bilgileri
Adı Soyadı  
Ünvanı  
Telefon No 0446 2281654
E-Posta  
Diğer Bilgiler
İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 21
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.