KASKİ lise mezunu TMY personel alımı

KASKİ lise mezunu TMY personel alımı

KASKİ lise mezunu TMY personel alımı

Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde çalışmak üzere bir daimi işçi alınacağını duyurdu. 7 Ekim'de başlayan başvurular için son başvuru tarihi 17 Ekim 2016 olarak belirtildi. KASKİ bünyesine alınacak daimi/tam süreli işçi kadrosuna kişisel durumu eski hükümlü ya da TMY (terörle mücadele mağduru) olanlar başvuruda bulunabilecek.

Meslek tanımı beden işçisi statüsünde belirtilen ilanda, adayların lise veya dengi okullardan mezun olması gerektiği ifade ediliyor. Ortaöğretim elektrik-elektrik teknolojisi bölümlerinden mezun olan adaylar, bu İŞKUR ilanına başvuru yapabilecek. Başvurularda adayların 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016-KPSS) P94 puan türünden puanları dikkate alınacak.

İŞKUR'un talebine başvuruda bulunabilmek için Kahramanmaraş ili genelinde ikamet ediyor olmak gerekiyor. Gerekli şartlara sahip olan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 içinde başvuruda bulunabilecek. Başvurular Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu il merkezlerine yapılabileceği gibi, adaylar İŞKUR'un internet adresi üzerinden de başvuruda bulunabilir. İnternet üzerinden başvuru yapabilmek için adayların İŞKUR sistemine kayıtlı olması gerekiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.