KARANTİNAYA UYMADILAR!

KARANTİNAYA UYMADILAR!

KARANTİNAYA UYMADILAR! İŞTE CEZASI..

Koronavirüs karantinasına uymayıp dışarı çıktılar! İşte cezası…
Osmaniye'de Suudi Arabistan'dan gelen 5 kişi 14 günlük ev karantinasına alındı. Ancak kişilerin bu kurala uymayarak dışarı çıktıkları tespit edildi. Cumhuriyet savcısının bilgisi doğrultusunda kişilere para cezası uygulandı.

Osmaniye’de Suudi Arabistan’dan gelen 5 kişi gözlem altına alınarak, 14 gün ev karantinası uygulandı. 14 kuralına uymayan kişilerin serbest şekilde dışarı çıktıkları tespit edildi. Süreci ihlal ettikleri gerekçesiyle bu kişilere 392’şer lira para cezası uygulandı.

Sumbas’ın Yeşilyayla Köyü ve Düziçi’ne bağlı Ellek Beldesi’nde, Suudi Arabistan’dan döndüğü öğrenilen ve evlerinde 14 gün geçirmeleri istenen R.G. (59), Ö.F. (72) ve S.S. (75) ile birlikte O.Y. (58) ve eşi F.Y.’nin (58) corona virüse karşı evde izleme, bilgilendirme ve onarım formu imzalatılmasına rağmen tutanağa uymayarak dışarıda serbest bir şekilde dolaştıkları tespit edildi.

392 LİRA PARA CEZASI
Cumhuriyet savcısının bilgisi doğrultusunda bu kişilere, sorumluluklarını yerine getirmedikleri gerekçesiyle Kabahatler Kanunu’na göre 392’şer lira idari para cezası uygulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.