Karaman Polisevi Şube Müdürlüğü Personel Alımı

Karaman Polisevi Şube Müdürlüğü Personel Alımı

Karaman Polisevi Şube Müdürlüğü Personel Alımı

 Karaman Polisevi Şube Müdürlüğü 29 Şubat 2016 tarihinde personel alım ilanı yayınladı.

Başvurular 9 Mart 2016 tarihine kadar İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden aşağıdaki unvanların yanında yer alan işgücü istemi numarası ile yapılacaktır.

Erkek berberi İşgücü İstemi (00003114543) numaralı alımı için: Başvuru yapacak adaylarda en az 5 yıllık Ustalık Belgesinin olması gerekmektedir.

Bulaşıkçı olarak 2 kişi İşgücü İstemi (00003114514) numaralı alımı için: İşe alınacak kişilerin deneyimli olmalarına öncelik verilecektir. Yapılacak mülakatta mesleki yeterlilik uygulamalı olarak yapılacaktır. Başvuru yapacak adaylar öğrenci olamaz. Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak şart.

Garson olarak 2 kişi İşgücü İstemi (00003114465) numaralı alımı için: İşe alınacak kişilerin deneyimli olmalarına öncelik verilecektir. Yapılacak mülakatta mesleki yeterlilik uygulamalı olarak yapılacaktır.

Fırıncı ustası olarak İşgücü İstemi (00003114440) numaralı alımı için: İşe alınacak kişilerin deneyimli olmalarına öncelik verilecektir. Yapılacak mülakatta mesleki yeterlilik uygulamalı olarak yapılacaktır. Başvuru yapacak adaylarda en az 10 yıllık Ustalık Belgesinin olması gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylarda Hijyen Eğitimi belgesi olması gerekmektedir.

Aşçı olarak İşgücü İstemi (00003114286) numaralı alımı için: İşe alınacak kişilerin deneyimli olmalarına öncelik verilecektir. Yapılacak mülakatta mesleki yeterlilik uygulamalı olarak yapılacaktır. Başvuru yapacak adayların Hijyen Eğitimi Sertifkasına sahip olması gerekmektedir.

Farklı yayınlanan Karaman Polisevi Şube Müdürlüğü iş ilanlarının ortak şartları şöyle: En az ilköğretim mezunu (daha fazla olabilir) olmak. KPSS şartı yok. Ermenek, Karaman Merkez, Ayrancı, Kazımkarabekir, Başyayla, Sarıveliler ilçelerinde ikamet ediyor olmak. MEMURLARAHABER.COM sitesi olarak yıllardır olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizler için tüm ilanlara takip etmeye ve sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN  TWİTER TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.