Karaman Belediyesi İşçi Alımı

Karaman Belediyesi İşçi Alımı

Karaman Belediyesi İşçi Alımı

Karaman Güneyyurt Belediye Başkanlığı Sözleşmeli İşçi alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 3 kişi Beden İşçisi (Genel) olarak istihdam edileceği açıklandı.

Güneyyurt Belediye Başkanlığı Sözleşmeli 3 kişi Beden İşçisi Genel için şartlar: En az ilköğretim mezunu (İlkokul) olması, En çok Ortaöğretim (lise ve dengi) olması gerekmektedir. Başvuracak Adaylar İş kur iş ilan 00003493037 no ile veya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne Şahsen 09 Aralık 2016 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

Alınacak personel Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. Kurada ismi çıkan kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından iadeli taahhütlü olarak adaylara bildirilecektir. Noter Huzurunda Kura Çekimi 25 Kasım 2016 tarihinde Saat 10: 00 da Gevaş Belediye Başkanlığı Topantı Salonunda Yapılacak. 09 Aralık 2016 Terihine Kadar İstenen Belgeyi Güneyyurt Belediye Başkalığına Teslim Edilmesi gerekmektedir.

Talep sayısının üç katından fazla başvuru olması halinde, 15 Aralık 2016 tarihinde saat 09:00 - 10:00 arasında Güneyyurt Belediyesi Toplantı Salonunda Noter kurası yapılacaktır.

ÇALIŞMA YERİ: Karaman Güneyyurt Belediye Başkanlığı

 İlana başvuracakların kişisel durumu Normal olanlarla birlikte TMY ( Terörle Mücadelede yaralanan ) olanlar da başvura bileceklerdir. Başvuracak adaylar iş kur ilan numarası ile 09 Aralık 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.