KAMUYA 500 BİN PERSONEL ALINACAK

KAMUYA 500 BİN PERSONEL ALINACAK

KAMUYA 500 BİN PERSONEL ALINACAK

Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı ATV ve A Haber ortak programda 2 Milyon kişiyi iş verilecek istihdam seferberliğinin ayrıntılarını paylaştı.

AYRICA devlet olarak toplum yararına kamuya 500 Bin personel istihdam edileceği açıklamasında bulundu

 Başbakan Yıldırım, ''milletimize 500 Bin istihdam sözü verdik bunun gereğini yapacağız. 500 Bin kişiyi TYPÇ toplum yararı programı dahilinde kamuda çalıştıracaklarını aktardı. TOBB’ un her üyesi ise 1 kişi alarak 1,5 Milyon kişiyi iş sahibi sözü verildi.

Böylelikle toplamda 2 milyon gibi dev bir istihdam demektir. Bunun anlamı şu ülkemiz üretime geçmiştir, kalkınma hamlesi başarı ile gerçekleşecek yeni iş sahaları açılacağı gibi refah seviyesi aratacak aynı zamanda enflasyon tek hanelere yeniden düşecek''. dedi.

Yıldırım '' Meslek liselerinde okuyan öğrencilerimize yönelik olarak kanun hükmünde kararname KHK çıkartan sayın Cumhurbaşkanımız bu kararname ile staj yapan meslek lisesi öğrencilerimize asgari ücretin %30’u kadar ücret ödemeyi kapsamaktadır. Bu anlamda meslek lisesine gitmenin ayrıcalığını ve ülkemizin can alıcı ihtiyacı olduğunu belirtmekte fayda var.'' diye konuştu.

ŞUAN TOPLUM YARARINA ÇALIŞMA KAPSAMINDA KAMUYA 50 BİNDEN FAZLA PERSONEL VE İŞÇİ ALIMI YAPILIYOR İŞKURA ÜYE OLUP İLİNİZDEKİ ALIMLARI GÖREBİLİRSİNİZ. GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum