Kamuya 110 Bin Memur Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Kamuya 110 Bin Memur Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Kamuya 110 Bin Memur Alımı Ne Zaman Yapılacak?

110 Bin Memur Alımı Ne Zaman Yapılacak?
Kamuya 110 Bin memur alınacağı ile ilgili açıklamaları sizlerle paylaşmıştık. Başbakan Binali Yıldırım 2018 memur alımları hakkında açaıklama yaptıktan sonra adayların merak ettiği bir diğer konuda 2018 yılı memur alımlarının hangi tarihte yapılacağı oldu. Başbakan Binali Yıldırım 2018 memur alımları hakkında şu açıklamaları yapmıştı.

Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarında;

" 2018 yılında devletin  daha kaliteli ve daha eksiksiz şekilde hizmet vermesi için Milli Eğitim Bakanlığı'na 20 Bin, Sağlık Bakanlığına 36 Bin, Diyanet İşleri Başkanlığına 9 Bin 500, Gençlik ve Spor Bakanlığına 10 Bin 900,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına 2 Bin, üniversite hastanelerine 7 bin, üniversitelerimize 7 Bin yeni personel alınacak. Böylelikle bütün kurumlarımıza 110 Bin yeni memur alımı yapılacak." açıklamalarını yaptı.

TAŞERONLAR KADROYA ALINDIKTAN SONRA ÇALIŞMA BAKANI ARTIK KAMUYA KPSS İLE ALIM YAPILACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Böylelikle adaylara uyarımız 2018 KPSS ye muhakkak girmeleri olacaktır.

Çünkü bu dev alımların çoğunluğu artık taşeron kalktığı için  KPSS İLE OLACAKTIR. 2018 KPSSYE GİRECEKSENİZ BURAYA TIKLAYINIZ

2018 yılı memur alımlarının ne zaman yapılacağı hakkında net bir bilgi verilmedi. Alımların 2018 yılının ortalarına doğru yapılması bekleniyor. 2018 yılı memur alımları ile ilgili net bir bilgi verildiğinde sizlerle paylaşacağız.

2018 yılı peersonel alım ilanları yayınlanmaya başladığında fazcebook grubumuz ve google  uygulamamız ile web sitemizden Güncel Haber servisinde sizleri haberdar edeceğiz.

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.