Kamu Hastaneleri Danışman Alımı

Kamu Hastaneleri Danışman Alımı

Kamu Hastaneleri Danışman Alımı

Başvuruda bulunmak isteyen bireysel danışmanların, aranılan nitelikleri ne oranda taşıdıklarını, “aranılan nitelikler” başlığı altındaki sıralamaya uygun olarak gösteren, Türkçe hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Başvuru Numarasını ve işin adını içeren bir başvuru mektubuyla birlikte en geç 15.08.2016 tarihinde saat 18.00’e kadar aşağıdaki adrese elden veya posta/kargo yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.

Başvuru adresi : T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Ziyabey Cad. 1407. Sokak No: 4 06520 Balgat / ANKARA olarak belirtilmiştir.

Kaynak Geliştirme (Radyografik Görüntüleme Sistemleri) alım şartları : Üniversitelerin Fen Bilimleri, Mühendislik veya Teknoloji Fakültelerinin herhangi birinden lisans derecesinde veya Teknik Meslek Yüksek Okullarının herhangi birinden mezun olmak, Tercihen Biyomedikal alanında lisans veya önlisans mezunu olmak, Radyografik Görüntüleme Sistemleri biyomedikal türünde servis mühendisliği veya teknik servis (bakım-onarım) alanında en az 2 yıl çalışmış olmak, Tercihen biyomedikal tüketim malzemeleri (yedek parça, aksesuar) stok ve lojistik alanında en az 1 yıl deneyime sahip olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya en az 1 yıl ilişiği olmamaktır.

Klinik Mühendislik (Merkez Eğitim ve Uygulama Birimi Eğitim Plan ve Müfredatı) alım şartları : Üniversitelerin elektrik-elektronik mühendisliği lisans mezunu veya YÖK tarafından denkliği kabul edilmiş bölüm mezunu olmak, Biyomedikal mühendisliği alanlarında en az 5 yıl deneyimi sahibi olmak, Akademik olarak en az Yardımcı Doçent unvanına sahip olmak, Tercihen sağlık tesislerinde Klinik Mühendislik Merkezlerinin kurulmasına yönelik fayda-maliyet çalışmaları yapmış olmak ve bu merkezlerde en az 3 yıl deneyim sahibi olmak, Tercihen sağlık tesislerinde biyomedikal mühendislik veya klinik mühendislik alanlarında en az 3 yıl tecrübeye sahip olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya en az 1 yıl ilişiği olmamak olarak belirtilmiştir.

Klinik Alan Tasarımı (Radyografik Görüntüleme Alanları) alım şartları : Üniversitelerin Mühendislik, Teknoloji veya Mimarlık Fakültelerinin herhangi birinden lisans derecesinde mezun olmak, Tercihen mimarlık veya biyomedikal mühendisliği lisans mezunu olmak, Sağlık tesislerinin mühendislik projelendirmelerinde (ameliyathane / yoğun bakım / sterilizasyon / görüntüleme / temiz oda) en az 1 yıl deneyim sahibi olmak, Sağlık tesislerinde radyografik görüntüleme alanları kurulum projelerinde en az 2 proje deneyimine sahip olmak, Tercihen biyomedikal alanında (envanter yönetimi / teknik hizmet yönetimi) en az 1 yıl deneyim sahibi olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya en az 1 yıl ilişiği olmamak olarak belirtilmiştir.

Klinik Mühendislik (Biyomedikal Envanter Veri Doğruluğu) alım şartları : Üniversitelerin Fen Bilimleri, Teknoloji veya Mühendislik Fakültelerinden lisans mezunu olmak, Tercihen Biyomedikal Mühendisliği lisansına sahip olmak, Özel, vakıf veya kamu kurum veya kuruluşlarında (firma, sağlık tesisi, Kamu iktisadi teşebbüs gibi) klinik mühendislik / biyomedikal alanlarında en az 1 yıl deneyim sahibi olmak, Tercihen sağlık tesislerinde klinik mühendislik / biyomedikal alanlarında en az 1 yıl deneyim sahibi olmak, Veri madenciliği alanında en az 1 çalışma (yayın, proje, rapor, analiz, ) yapmış olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya en az 1 yıl ilişiği olmamak şartları sunulmuştur.

Başvuru Adresi:
Posta Adresi: T.C. Sağlık Bakanlığı
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu
Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı
Nasuh Akar Mah. Ziyabey Cad. 1407. Sokak
No: 4 06520
Balgat / ANKARA 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.