Kabin Memuru ve Yer Personeli alımı temmuz 2017

Kabin Memuru ve Yer Personeli alımı temmuz 2017

Kabin Memuru ve Yer Personeli alımı temmuz 2017

Sunexpress tarafından kabin memuru ve yer personeli alımı yayınladı.

Kabin memuru ve yer personeli alımı için adaylarda aranan şartlar ilanlara göre değişiyor

Başvurular Sunexpress İnsan Kaynakları resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilecektir. Son başvuru tarihi, ilanlarda belirtilmemiştir.

SunExpress çalışanları, şirketin çok kültürlü yapısı içerisinde kariyerleri için önemli avantajlar elde etmektedirler. Dünya genelinde 41 ülkeden 3800’e yakın çalışan şirketimizde görev yapmaktadır. Havacılık dili olan İngilizce şirketimizin her alanında aktif olarak kullanılmaktadır. Toplantılarımız ve yazışmalarımız İngilizce olarak yapılmaktadır. Açık ofislerimiz iletişim ve yönetimimizde şeffaflığımızı temsil etmektedir. İnsan Kaynakları Departmanı olarak, şirketimizin başarısının personel kalitesiyle doğru orantılı olduğuna inanıyoruz. Şirketimize eğitim düzeyi yüksek, değişime ve gelişime açık, şirket kültürünü benimseyen kişileri kazandırarak, İnsan Kaynakları Politikaları ve Stratejileri ile uyumlu çalışan memnuniyetine dayanan SunExpress hedefleri doğrultusunda başarılı sonuçlara ulaşmak öncelikli hedefimizdir. Şirketimiz, Türk ve Alman havacılığının zengin bilgi birikimi ve kültürüyle, çalışanlarına çok çeşitli kariyer imkanları sunmaktadır. Şirketimizde kariyer alanları dört ana grup altında toplanmıştır:

Kokpit
Kabin Hizmetleri
Hat Bakım & Teknik
Yer Görevleri
Yer görevlerimizin önemli çoğunluğu, şirket merkezi Antalya ve bölgelerimiz İzmir, İstanbul ve Ankara’dadır. Söz konusu bölgelerimizde, dönem dönem yer görevlerinde iş alanları açılmaktadır. İş ilanlarımızı kaçırmamak için lütfen internet sitemizi ve sosyal medya kanallarımızı düzenli olarak takip edin.

Kariyerinizde başarılar dileriz

SunExpress İnsan Kaynakları

ilana ulaşmak çin buraya tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum