Jülide Sarıeroğlu'ndan müjde!

Jülide Sarıeroğlu'ndan müjde!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'ndan müjde!Haziran ayının ilk haftasında ödenecek

Bakan açıkladı! Haziran ayının ilk haftasında ödenecek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu,  emeklilere bin liralık bayram ikramiyesinin haziran ayının ilk haftasında  ödeneceğini bildirdi.

Sarıeroğlu, Anneler Günü dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları İl  Yönetimi ve İlçe Yürütme Kurulu üyeleri ile Keçiören'deki bir tesiste düzenlenen  programda bir araya geldi.

Anneliğin en ulvi duygu olduğunu dile getiren Sarıeroğlu, başta şehit  anneleri olmak üzere tüm annelerin anneler günü kutladı.

Soma'da 301 işçinin hayatını kaybettiği maden faciasının üzerinden 4  yıl geçtiğini anımsatan Sarıeroğlu, "Evlatlarını orada kaybeden annelerimiz var.  Onlara da sabırlar diliyorum. Bu anlamda kaybettiğimiz 301 canımızı da buradan  rahmetle yad ediyorum. İş sağlığı ve güvenliği konusunda tavizsiz şekilde  yolumuza devam ediyoruz. Bu anlamda gerek denetim ve rehberlik faaliyetlerimiz,  gerek mevzuat çalışmalarımız ve sosyal paydaşlarımızla yaptığımız iş birliğiyle  iş kazalarının azaltılmasıyla alakalı da güçlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz."  dedi.


Ülkenin geleceğini inşa eden annelerin hayatın her alanında mutlu,  huzurlu ve etkin olabilmesi için AK Parti olarak ellerinden gelen çabayı  gösterdiklerini vurgulayan Sarıeroğlu, sahip oldukları samimi duygular  neticesinde Türkiye'yi büyüttüklerini, istihdamda rekorlara imza attıklarını ve  reform niteliğinde düzenlemeleri hayata geçirdiklerini bildirdi.

Sarıeroğlu, Türkiye'nin iddiası, büyük hayalleri olan ve bu büyük  hayallere de ulaşmayı hak eden bir ülke olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:

"Ülke olarak yakın dönemde çok badire atlattık. Terör olaylarına maruz  kaldık, 15 Temmuz gibi ağır bir darbe girişimini atlattık. Rabbim bir daha böyle  sınavlardan bizleri geçirmesin. Diğer taraftan terörle mücadele kapsamında, Fırat  Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla tüm dünyaya Türkiye'nin terörle terbiye  edilemeyeceğini ve Türkiye'nin asla diz çöktürülemeyeceğini göstermiş olduk. Bu  vesileyle ben tüm Mehmetçiğimizi minnetle yad ediyorum, şehit kardeşlerimizi  rahmetle anıyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.