Japonlardan müthiş bir hamle geldi.

Japonlardan müthiş bir hamle geldi.

Dünya milletleri arasında en zekilerinin arasında gösterilen Japonlar yine yaptılar yapacaklarını. Tüm dünya a-şı araştırmalarını takip ederken ve neticelerini beklerken Japonlardan müthiş bir hamle geldi.

Japonlardan muhteşem icat.

Yeni tip koronavirüsü 7 dakika gibi bir kısa bir süre içinde yok eden cihazı icat ettiler. Japonya’da bir firma öyle bir cihaz üretimi yaptı ki ult-raviyole ışınlar sayesinde mikrop ve virüsler yok oluyor.

Tavana monte edilen Care-222 adlı cihaz, iki buçuk metre mesafeden havada bulunan virüs ve mikropların % 99’unu yalnızca 7 dakika gibi bir kısa bir süre içinde yok etmektedir.

Japonya’da ki “Ushio” isimli firma bu cihazı üretirken öyle hassas davrandı ki K-oronavirüsü etkisiz hale getiren ve bunu ultraviyele-UV ışınları sayesinde yapan “Care-222” adlı cihaz insanlara z-arar bile vermiyor.

Columbia Üniversitesi ile birlikte icat edilen Care-222, 254 nanometre dalga boyunda UV yayan alışılmış cihazların zıttına, insana zararsız olan 222 nanometrelik UV yaymakta.

Mikropları etkisiz hale getirirken insanlara z-arar vermeyen cihaz, yüksek riskli otobüs, tren, asansör ve ofis ortamlarının dezenfekte edilmesinde büyük katkı sağlanarak kullanılabilecek.

Tavanına monte edilen Care-222, 2,5 metre mesafeden havadaki virüs ve mikropların % 99’unu 7 dakikada yok etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.