İzmir Tersanesi Komutanlığı Daimi Personel Alımı

İzmir Tersanesi Komutanlığı Daimi Personel Alımı

İzmir Tersanesi Komutanlığı Daimi Personel Alımı


İzmir Tersanesi Komutanlığı ’ nca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Ambarcı (Tersane) ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 18 Ağustos 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Ambarcı (Tersane) alımı için mesleki eğitim veren liselerin Muhasebe, Muhasebe ve Finansman, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ambarcı, Depocu ile ilgili bölümlerden birinden mezun olmak,  Düz Lise ve diğer dengi okul mezunlar için ise ,( MEB) Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayarlı Muhasebe veya Büro Yönetimi ve Sekreterlik sertifika belgesine sahip olmak gerekmektedir.

İşin gerektirdiği nitelikler ise şu şekilde belirtilmiştir:  Bilgisayarlı Muhasebe bilir, Windows ve Microsoft Office Programlarını bilir ve kullanır, Her türlü malzeme sayım ,yükleme ve tasnif işlerini yapar.

İlana sadece engelli kişiler başvurabilecek olup engel grupları şu şekildedir :Zihinsel, ruhsal engeli olmayan ,Nörolojik engeli olmayan, En az bir gözde görme engeli olmayan, En az bir kulakta işitme engeli olmayan, Her iki üst ekstremitede engeli olmayan, Her iki alt ekstremitede engeli olmayan, Onkolojik engeli olmayan engel gruplarının başvuruları kabul edilecektir.

Başvuruda 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları geçerli olup, KPSSP94 puan türünden en az 0 puan alan adayların başvuruları kabul edilecektir. İlanda sosyal olanaklar ise Toplu İş Sözleşmesinde belirtilen çalışma koşulları ve Sosyal Yardımlar ( Yemek,Servis,İklramiye ve İş Elbisesi v.b) olarak belirtilmiştir.            

İlana başvuracak adayların (00003344765) iş ilan numarası ile Çiğli Hizmet Merkezi ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 18 Ağustos 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.