İzmir son dakika 15 Mart 2020

İzmir son dakika 15 Mart 2020

İZMİR'DE 13 KİŞİ HASTANEYE BAŞVURDU! MİDE BULANTISI, KUSMA VE ATEŞ...

İzmir'in Bergama ilçesinde vatandaşlar akın akın hastaneye başvurdu. Taziye evinde yedikleri pilavdan zehirlendiklerini düşünen 13 kişi Bergama Necla Mithat Öztüre Hastanesi acil servisine başvurdu. Öte yandan tavuklu pilavdan dolayı gıda zehirlenmesi yaşayan kişi sayısının artabileceği düşünülüyor.

 

İzmir’in Bergama ilçesinde akşam saatlerinde 13 kişi, mide bulantısı, ateş ve kusma şikayetleri yaşadı. Bir süre önce hayatını kaybeden İlyas Türgenci için düzenlenen taziyede dağıtılan tavuklu pilavdan dolayı zehirlendiklerini düşündüler. 13 kişi Bergama Necla Mithat Öztüre Hastanesi acil servisine başvurdular.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK
Gıda zehirlenmesi şüphesi ile tedaviye alınan kişilerin hayati tehlikesinin olmadığının ve genel durumlarının da iyi olduğunu dile getiren hastane yetkilileri, 6 kişinin taburcu edildiğini, 7 kişinin de ayakta tedavilerinin devam ettiğini bildirdi.

Öte yandan, dağıtılan tavuklu pilavdan çok sayıda vatandaşın yemiş olmasından dolayı gıda zehirlenmesi yaşayan kişi sayısının artabileceği değerlendiriliyor. Ege haber 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.