İşte yeni dizi

İşte yeni dizi

KADIN'IN BAŞARILI OYUNCUSU YENİ DİZİSİYLE EKRANLARDA OLACAK

FOX Tv ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinin 4 bölüm sonra final yapmasının ardından Feyyaz Duman'ın yeni projesi belli oldu. Feyyaz Duman, Suna Orhan ve Sumru Yavrucuk Baraj dizisinin ekibine katıldı. Peki Baraj dizisi hangi kanalda yayınlanacak? İşte haberimizin detayında...
FOX TV ekranlarında yayınlanan Kadın dizisinde rol alan Feyyaz Duman'ın yeni projesi belli oldu. Feyyaz Duan 24 Ocak'tan sonra çekimlerinin başlayacağı "Baraj" dizisinin kadrosuna katıldı.

 

BAŞROL OYUNCULARI BELLİ OLDU
Türkân Şoray ve Tarık Akan'ın başrolünü oynadıkları "Baraj" filminden esinlenilerek çekilecek olan dizinin hazırlıkları sürüyor. Çekimlerinin 24 Ocak'tan sonra başlaması planlanan dizinin başrol oyuncuları belli oldu.

 

Biran Damla Yılmaz'ın Nehir, Burak Yörük'ün Kadir karakterine hayat vereceği "Baraj"da Nazım rolünü 4 bölüm sonra final yapacak olan Kadın'ın sevilen oyuncusu Feyyaz Duman oynayacak.

FOX TV'DE BAŞLAYACAK
Öte yandan Hasan Tolga Pulat'ın hem yazıp hem de yöneteceği dizinin kadrosuna 2 önemli isim daha katıldı. Usta oyuncu Tuna Orhan ve Sumru Yavrucuk dizinin kadrosunu güçlendirdi. FOX'ta seyirciyle buluşacak dizinin müziklerini kimin yapacağı ise henüz belli olmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum