İşte şampiyon!

İşte şampiyon!

İşte şampiyon!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye final heyecanında nefesler tutuldu! Bu akşam yayınlanan bölümünde Masterchef yarışmacıları Alican Sabunsoy ve Cemre Uyanık, MasterChef jürileri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’ya yemeklerini beğendirmek için ter döktü. Aylardır heyecanla beklenen Masterchef final bölümünde ise MasterChef birincisi belli oldu.

TV8 ekranlarında 2. Sezonuyla yayınlanan MasterChef Türkiye’de büyük final heyecanı yaşandı. MasterChef’te son 5 yarışmacı arasında Batuhan, Ekin, Güzide, Alican ve Cemre kalmıştı. MasterChef’in 5.’si Batuhan olurken,final haftasına ilk veda eden isim Ekin olmuştu. MasterChef yarı finalde ise Cemre, Alican ve Güzide yarıştı. Final haftasında , diğer yarışmacılar haricinde tek profosyenel şef olmayan Güzide Mertcan, 28 Aralık Cumartesi yayınlanan bölümde veda etti. MasterChef 2019 büyük finale ise Cemre ve Alican kaldı.

MASTERCHEF TÜRKİYE’DE BİRİNCİ KİM OLDU?

Usta şeflerin en beğendiği yemeğin sahibi ise Cemre Uyanık oldu. Rakibiyle kıran kırana bir mücadeleye giren Cemre Uyanık  jüri oylamasına göre en lezzetli tabağın sahibi olarak Masterchef Türkiye şampiyonu olmaya hak kazandı.


 

JÜRİNİN OYLAMASI NASIL OLDU?

Masterchef Türkiye finalinde kıran kırana bir mücadeleye giren yarışmacılar Cemre Uyanık ile Alican Sabunsoy ilk önce dünya menüsünden, daha sonra da Türk mutfağından yemekler sundu. Canlı yayın öncesinde düzenlenen bu iki etapta şefler oylamayı yaptılar ancak puanları açıklamadılar. Puanlama ise canlı yayına bırakıldı.

MASTERCHEF TÜRKİYE BÜYÜK ÖDÜL NE OLDU?

Masterchef Türkiye birincisi şampiyonluk kupasını eve götürürken aynı zamanda Fiat 500 Dolcevita marka otomobilin sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.