İşsiz Öğretmenler Dinçerle GÖRÜŞTÜ!

İşsiz Öğretmenler Dinçerle GÖRÜŞTÜ!

ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLER ÖMER DİNÇERLE GÖRÜŞTÜ VE DİNÇERE KPSSDEN 88 ALMIŞ ÖĞRETMEN ADAYININ DUYGUSAL MEKTUBUNU ELDEN VERDİ

İŞTE İLK AĞIZDAN YAŞANANLAR ozel.jpg
Merhaba Arkadaşlar, Bugün Ömer Dinçer çeşitli açılışlara katılmak üzere İstanbul'daydı. Geçtiğimiz hafta bakanın Ataması Yapılmayan öğretmenlerle toplantı yapmak istediğine dair sendikadan bize ulaştılar ve irtibat numarasını verdik kendilerine. Bizimle yapılan görüşmede bakanın programının sıkışıklığı nedeni ile görüşmenin belirsiz bir tarihe ertelendiği belirtilmişti. Fakat Bakan'ın bugün katıldığı açılışlardan birine bizde gittik İstanbul grubundan Sevda hocamızla.

Koruma ve bürokrat orusunu yoğun çabalar ile aşarak bakanın yanına sokulduk. Kendisine "Atama bekleyen öğretmenler olduğumuzu ve kendisi ile görüşme yapmak istediğimizi belirttik. Bakan sıcak bir gülümsemeyle "ne güzel" şeklinde cevap verdi. Ardından bugünkü programının aksadığını ve bakanlar kurulunda kendisi ile ilgili gen
soru önergesinin tartışılacağı için acil olarak Ankaraya dönmesi gerektiğini belirtti. Fakat talebinizle ilgili bir mektubunuz ya da notunuz varsa alabilirim dedi. Biz de bakan konuşmasını gerçekleştirdiği esnada kendisine verilmek üzere bir mektup hazırladık. Uygun bir dille temel olarak neden atamanın yapılması gerektiğini ve atama bekleyen öğretmenlerin taleplerini mektuba yazdık. Elimizden geldiği oranda etkileyici bir mektup hazırladık ve bakanın konuşmasının bitmesin ardından kendisine sunduk. www.memurlarahaber.com Mektupta ayrıca kendisinden randevu talep ettik ve iletişim bilgilerimizi de ekledik. Mektuba 88 puanla atama bekleyen hocamızın KPSS sonuç blgesinide iliştirdik. Genel olarak sürekli bakanın gözünün önünde olduk ve bakan çıkışta bizimle de fotoğraf çekti. Espirili bir dille sizin notunuzu kıracağım atandıktan sonra dedi.

Taleplerimizi sözlü olarak ifade etme şansımız vardı fakat bakanın çok acil çıkması gerektiği için bunu yapamasakta oldukça güzel bir mektup kaleme alıp kendisine sunduk. Randevu talebimizinde kısa süre içinde cevap bulacağını umut ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum