İşkur ve Gazikent Üniversitesinden İşsizlere İŞ Fırsatı

İşkur ve Gazikent Üniversitesinden İşsizlere İŞ Fırsatı

iş arayan veya meslek sahibi olmak isteyenler için çok önemli bir fırsat sunuluyor.

 İŞKUR ve Gazikent Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği iş garantili Satış Elemanı ve Garsonluk kursu başvuruları başladı. İşte tamamen ücretsiz kursun detayla
Bu kurslar Ücretsiz, Üstüne Para Alacaksınızhutbe.jpg

İŞKUR’dan yeni İş ve Meslek Kursları geliyor. Gazikent Üniversitesiyle Ankara’da düzenlenen İş garanti kurslar ücretsiz olacak ve katılan kursiyerlere aynı zamanda 400 TL civarında ücret verilecek.

Başvurular : 14 – 18 Mayıs Arasında

SATIŞ ELEMANI ve GARSONLUK  Kurslarına hemen şimdi başvurun, mülakat kaydınız yapılsın. Başvurmak çok kolay: BAŞVURU LİNKİNE TIKLAYIN formdan başvuracağınız kursu seçin. İş danışmanları sizi arayarak bilgilendirecek ve ön başvurunuzu alacak.

(Programımız çalışmayanlara / sigortası olmayanlara yöneliktir. Genel Sağlık ve İş Kazası Sigortası İşkur tarafından yapılmaktadır. )

BAŞVURU ve İLETİŞİM

0312 419 20 20 begin_of_the_skype_highlighting            0312 419 20 20      end_of_the_skype_highlighting  numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir veya iş danışmanlarının sizi aramasını sağlayabilirsiniz. Bu telefondan ön başvurunuzu da yaptırabilirsiniz.

Aynı zamanda Gazikent ünv. İletişim formunu doldurarak da İş danışmanlarının sizi telefonla aramasını sağlayabilirsiniz.

Hasan Kalyoncu (Gazikent) Üniversitesi AnkaraSEM

Tel: 419 20 20   Fax: 419 22 50

Adres: Ballı sok. 8/7 Kavaklıdere ANKARA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.