İnce, Erdoğan’a Kadıköy’de cevap verdi! ‘Bırakacağım ama bir şartla…

İnce, Erdoğan’a Kadıköy’de cevap verdi! ‘Bırakacağım ama bir şartla…

İnce, Erdoğan’a Kadıköy’de cevap verdi! ‘Bırakacağım ama bir şartla…

İnce, Erdoğan’a Kadıköy’de cevap verdi! ‘Bırakacağım ama bir şartla…’
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Göztepe'deki mitingi öncesi yürüyüş düzenledi. İnce'ye onbinler eşlik ederek miting alanına kadar onunla birlikte yürüdü. Burada halka hitap eden İnce, Erdoğan'ın "Birinci çıkamazsan siyaseti bırakacak mısın?" sorusuna cevap verdi. İnce, "Sana söz veriyorum bu seçimi kazanamazsam siyaseti bırakacağım ama bir şartım var. İstediğin bir televizyon programında benimle yayına çık" dedi. İstanbul'da son oy oranını da açıklayan İnce, "30'un üzerinde kafa kafaya gidiyoruz" şeklinde konuştu.

ERDOĞAN’IN “BIRAKACAK MISIN?” ÇAĞRISINA ŞARTLI CEVAP


Erdoğan’ın “Birinci çıkamazsan siyaseti bırakacak mısın?” sorusunu hatırlatan İnce, “Erdoğan, bana birinci çıkamazsan siyaseti bırakacak mısın? diye sordu. Erdoğan, Recep Erdoğan sana sesleniyorum.İddialı insanları severim, seni de beğendim iddialısın. Sana söz veriyorum bu seçimi kazanamazsam siyaseti bırakacağım ama bir şartım var. İstediğin bir televizyon programında benimle yayına çık ondan sonra. Öyle beleş yok. Benimle televizyona çıkacaksın. Televizyonu, sunucuyu, saatini, gününü sen seç. Yanına 200 tane danışmanını al yetmedi prompterını al karşıma çık. Eğer bunu yaparsan söz veriyorum bırakacağım ve sözümün arkasındayım” dedi.

KIRAATHANE TEPKİSİ

Erdoğan’ın kıraathane projesine de değinen İnce, “Çıkıp bir proje açıkladı. Kıraathane açacakmış. Bakın ben Cumhurbaşkanı olduğumda Erdoğan’a bir kıraathane açacağım. Kekler de benden. Çıkmış kekler, çaylar bedava diyor. İnce’nin dediği gibi iskambil felan yok diyor. Sana mı soracak millet iskambil oynarken? Çocuk sayısını sana soracak, doğum yöntemini sana soracak. İskambili de mi sana soracak? Sen kendini ne sanıyorsun? Şimdi ben de Kadıköy’den 81 milyona sesleniyorum. 16 yılın sonunda eğer 35 günde ince hastalığa yakalanmazsa yani hala normal düşünüyorsa bu kıraathane projesi bence FETÖ’cülerin projesi. Kandırıyorlar bunu” dedi.


POLİSLERİN LİSELİLERİ DÖVMESİ


Kadıköy’de polisin liseli öğrencilere uyguladığı şiddete de sert tepki gösteren İnce, “Bugün 17-18 yaşındaki çocuklar hükümete karne vermiş. O çocukları dövdürmüşler burada. Yazık, günah. Ben de Erdoğan’a karne veriyorum, beni de mi dövdüreceksiniz? Hadi gelin bakalım o zaman. Karne günü 17-18 yaşındaki çocuklar dövülmez. O çocuklar CHP’li değil, hepimizin evladı” ifadelerini kullandı.
“BARIŞALIM, UZLAŞALIM”

Ülkenin artık bir şemsiye altında toplanması gerekiğini dile getiren İnce, “Erdoğan, Alevileri, Kürtleri, sendikacıları, öğrencileri, solcuları sevmiyor. Erdoğan kendine biat edenleri seviyor. Ben diyorum ki bir büyük şemsiye altında buluşalım, barışalım diyorum. Uzlaşalım diyorum” şeklinde konuştu.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.