İmamoğlundan Başakşehiri Kapatacak iması

İmamoğlundan Başakşehiri Kapatacak iması

İmamoğlundan Başakşehiri Kapatacak iması

Trabzonlu Ekrem İmamoğlu büyük bir başarıya imza atıp İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kazandı. İş yalnızca resmi açıklamaya kaldı.
Şimdi herkes aynı soruyu soruyor ve bunun yanıtını merak ediyor: Belediye’nin büyük paralar akıttığı Başakşehir’in akibeti ne olacak? Kapanacak mı?

MADDİ DESTEK KESİLECEK

İstanbul'da nefes kesen bir yarış sonrası belediye başkanlığını Trabzon doğumlu Ekrem İmamoğlu kazandı. Her ne kadar olay henüz resmileşmese de İmamoğlu ve ekibi şimdiden İstanbul için kolları sıvadı. Şüphesiz Ekrem İmamoğlu’nun en çok merak edilen icraatlarından birisi Başakşehir ile ilgili kararının ne olacağı. İmamoğlu seçim çalışmaları sırasında "Bir sermayenin birilerine aktarıldığı sistemi asla onaylamıyorum" diyerek Başakşehir Kulübü’ne destek vermeyeceğinin sinyallerini vermişti.

SPONSORLAR BELEDİYEDEN

Ekrem İmamoğlu yine seçim çalışmaları sırasında, “İstanbul'un 3 büyük markası var zaten: Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş. Suni bir kulüp yaratmaya gerek yok'' sözleriyle başkan seçilmesi durumunda Başakşehir’e yapılan belediye desteğini kesinlikle olmayacağını dile getirmişti. İmamoğlu henüz resmi olarak göreve gelmedi ancak, belli bir sürenin ardından koltuğa oturacak ve icraatlarına başlayacak. Bilinen bir gerçek var ki; Başakşehir’e İGDAŞ ve Halk Ekmek’ten ciddi bir rakam aktarılıyor.

YILLIK 200 MİLYON TL

İmamoğlu'nun gelişiyle birlikte bu kaynaklar tamamen kapatılacak. Böyle bir durumda ise şu an lider olan ve kadrosundaki dünya yıldızlarına milyon Euro’lar veren Başakşehir’in en önemli kaynağı kurumuş olacak. Bu durum sosyal medyada, “Başakşehir bir yıl sonra kapanır” yorumlarını beraberinde getirdi. Başakşehir Kulübü Barcelona’dan kiraladığı Arda Turan’a yıllık 6, Adebayor’a 4, Robinho, Demba Ba, Visca, Gökhan İnler ve Emre Belözoğlu’na ise yine yıllık 2'şer milyon Euro ödüyor. Ayrıca forma giyen diğer oyuncuların yıllık alacakları 1 milyon ile 1 milyon 800 bin Euro arasında. Başakşehir’in yıllık oyuncularına ödediği rakam 200 milyon TL’nin üzerinde.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.