İLKSAN 14 Uzman Yardımcısı Alım İlanı

İLKSAN 14 Uzman Yardımcısı Alım İlanı

İLKSAN 14 Uzman Yardımcısı Alım İlanı

İlksan Genel Müdürlüğünde Çalıştırılmak üzere 14 (Ondört) Uzman Yardımcısı personel alım ilanı...

 

T.C. İlkokul Öğretmenleri Sağlık Sosyal Yardım Sandığın Genel Müdürlüğü, resmi sitesinde yayımladığı ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alım ilanına başvuracak adaylardan bazı şartlara haiz olmaları isteniyor. İlan detayları şöyle:

Genel Müdürlümüze aşağıda belirlenen şartlarda 14 (Ondört) Uzman Yardımcısı alınacaktır.

A - BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR :

a)   657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesi (A) bendinin 1, 4 ve 5 inci alt bentlerindeki şartları taşımak,

b)   Görevini yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya vücut noksanlığı bulunmamak,

c)   Daha önce kamu veya özel sektör tarafından işten çıkarma cezası ile işine son verilmemiş olmak.

ç) Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya muaf sayılmış olmak.

d)   İktisat, İşletme, Maliye, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

e)  Yapılan inceleme ve soruşturma sonunda, Uzman Yardımcısı olmalarına engel bir durumu bulunmamak,

f)  2017 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak ve ilgili sınavın P4, P14, P19, P22, P26, P44 ve P48 puan türlerinden herhangi birinden en az 70 puan almış olmak (Söz konusu puan türleri arasından en yüksek olan seçilerek sıralamada kullanılacaktır),

g)   İyi derecede bilgisayar kullanıyor olmak.

B - BAŞVURU İÇİN İSTENECEK BELGELER

a)  KPSS sonuç belgesi çıktısı,

b)  Nüfus Cüzdan fotokopisi,

c)  Özgeçmiş,

ç) Öğrenim belgesi aslı veya onaylı örneği (Şahsen başvurularda Kurumdan aslı gibidir onayı verilmektedir. Posta yolu ile başvurularda ise sıralamaya girmeye hak kazanan adaylardan öğrenim belgesinin aslı istenecektir)

d)  Askerlik terhis belgesi / Muaf olanlar bakımından muafiyet belgesi

e)  Adli Sicil belgesi

f)  İş tecrübesi varsa belgeleyen evrak

C- BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

a)   Başvuruda bulunacak adayların, İLKSAN Genel Müdürlüğünün www.ilksan.gov.tr adresinde adaylar için yer alan İş Talep Formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak istenilen belgeler ile birlikte 02.07.2018 tarihinden itibaren 20.07.2018 Cuma günü saat 17:30’a kadar Demirkapı Sokak No:24 06340 Demirlibahçe - MAMAK / ANKARA adresine şahsen teslim etmeleri veya kargo/Posta ile göndermeleri gerekmektedir. (Postada meydana gelebilecek gecikmelerden Kurumumuz sorumlu değildir)

b)  Müracaatların değerlendirilme aşamasında adayların beyan ettikleri Kamu Personel Seçme Sınavı puanları ÖSYM nezdinde teyit edilecektir.

c)   Gerçeğe aykırı beyanda bulanan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında genel hükümlere göre yasal işlem başlatılacaktır.

ç) Başvuru esnasında istenen belgeler incelendikten sonra eksik veya uygun olmayan belgesi olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Ç - DİĞER HUSUSLAR


 

a) Atamaları yapılmayan adayların başvuru evrakı, yerleştirilme sonucunun ilanından itibaren 15 gün içerisinde aday tarafından talep edilmesi halinde elden veya karşı ödemeli posta yoluyla iade edilecek olup, belirtilen süre sonrası yapılacak talepler dikkate alınmayacaktır.

D- YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI

a)    Başvurusu kabul edilen adaylar başvuru süresi bittikten sonra;

KPSS puanı esas alınarak sıralamaya tabi tutulacak ve en yüksek puan alan adaydan başlanarak mülakat komisyonunca belirlenecek kişi sayısı kadar aday mülakata çağrılacak, yapılan mülakat sonucunda ataması uygun bulunan adaylar ilan edilecektir.

b)    Çağrı yapılan adaylardan verilen süre içerisinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine kazanma sırasına göre yedeklerden atama yapılacaktır.

c)    Personel alımı ile ilgili tüm ilanlar İLKSAN Genel Müdürlüğünün www.ilksan.gov.tr internet adresinde ilan edilecek olup; ayrıca ataması yapılan adayların adreslerine de tebligat yapılacaktır.

Sandığımız özel kanunla kurulmuş olup; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi değildir. Alınacak personel 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine göre çalışacaktır.

İlan Olunur. BAŞVURU FORMU İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.