İİBF MEZUNLARI VE ATAMA SORUNLARI

İİBF MEZUNLARI VE ATAMA SORUNLARI

Bizler 2010 Lisans KPSSye girmiş 300.000e yakın İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İİBF mezunlarıyız. Türkiyede en fazla mezun veren fakülte İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesidir.


Geçtiğimiz dönemde yapılan üç merkezi yerleştirmede bazı kurumların Genel İdari Hizmetler (GİH) sınıfı memur alımlarında GİH ve büro memurluklarıyla ilgisi olmayan bazı bölümlerden alım yaptığı görülmektedir.

Bu durum biz İİBF mezunlarını son derece mağdur etmiştir. Bu mağduriyetin giderilmesi için 2012 Haziran ayında 2010 lisans puanıyla son kez yapılacak olan KPSS-B grubu memur alımında İİBF mezunlarına 15.000 kadro verilmesini talep etmekteyiz.

Ayrıca söz konusu yerleştirmelerde SGK, PTT, GÜMRÜK, İŞKUR, TAPU, İÇİŞLERİ, KİTLER, BELEDİYELER, YURTKUR VE ÜNİVERSİTELERİN GİH sınıfı ve büro memuru personel ihtiyacını İİBF mezunlarından karşılanmasını talep ediyoruz.

Kurumlar 2012 Haziran atamalarında GİH ve büro memurluğu alımlarında bu işin eğitimini alan biz İİBF’lilerden alım yaptığı taktirde, kurumlar sağlıklı çalışabilecek ve birçok kurumda kuyruklar son bulacaktır. Biz İİBF mezunlarının kamu yerleştirmelerindeki mağduriyetimizi gidermede, gerek yazılı ve görsel basında gerekse de   siyasi düşünceleri etkileyebilmeniz adına bizlere yardımcı olacağınıza inanıyor ve tüm İİBF mezunları adına teşekkür ediyoruz.kpss.jpg
ATANAMAYAN İİBF MEZUNLARI

MEMURLARA HABER.COM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum