İETT Otobüs Şoförü Alımları 2018

İETT Otobüs Şoförü Alımları 2018

İETT Otobüs Şoförü Alımları 2018

İstanbul büyükşehir belediyesi bünyesinde ulaşım hizmeti veren İETT personel ihtiyacı kapsamında eski hükümlü personel alımı gerçekleştirecek. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü eski hükümlü işçi alımı İlanına başvurmak isteyenler için detaylar haberimizde yer almaktadır.

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesine eski hükümlü alımı yapacağını duyurdu. İETT tarafından hazırlanan ilan Türkiye İş Kurumunun internet sitesinden yayınlanmıştır. Başvuru işlemleride yine Türkiye İş Kurumu üzerinden alınacaktır. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü bu ilana göre personel eksikliğini karşılamak üzere Eski Hükümlü şoför alımı yapacak.

 
 
ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki 3 kadroya otobüs şoförü alınacaktır. Başvuru için adayların; Yapılacak olan yazılı ve sözlü sınavdan başarılı olmaları gerekiyor. Ayrıca Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden puan almış olmak, En Az 3 Yıllık E Sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak ve En Az ortaöğretim mezunu olmuş olmak şartları istenecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapmak isteyenler ilanın yayın tarihinden sonra en geç 10 gün içerisinde başvurularını tamamlaması gerekmemektedir. Bu ilan için son başvuru tarihi 20 Aralık 2017 olarak belirlenmiştir. Başvurular, www.iskur.gov.tr adresinden ve İşkur İl Müdürlükleri aracılığıyla yapılacaktır.

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum