HUAWEİ ASCEND G7 FİYATLARI

HUAWEİ ASCEND G7 FİYATLARI

HUAWEİ ASCEND G7 FİYATLARI

HUAWEİ ASCEND G7 FİYATLARI

Yeni nesil dizaynı ve fonksiyonel özellikleri ile keyifli bir kullanım sunan Huawei Acend G7, ultra ince kasası ile dayanıklılık ve şıklığı bir arada sunuyor. 5,5 İnç ekran özellikleri ve metal kaplama özellikleri ile Premium bir kullanım hissi sunmaktadır. Kamera alanında 13 mp arka ve 5 mp ön kamera özellikleri ile sunulan cihazın kamera özellikleri arasında hızlı fotoğraf çekme, panoramik fotoğraflar çekebilme özelliği de bulunmaktadır. Selfieciler bu alanda büyük pratiklik sağlayacaktır.

4 çekirdekli işlemcisi 1,2 Ghz hızında olmakta ve 2 GB olan Ram özellikleri 16 GB dâhili bellek özellikleri ile tamamlanmaktadır. 720*1280 pixel ekran çözünürlüğü sağlayan ekran özelliklerinin yanında 4K ultra hd video çekimi özellikleri de bulunmaktadır. 3000 mAh pil kapasitesi desteği ile mükemmel bir şarj kullanım süresi sunan  7,6 mm inceliği ile zarif bir yapıya sahip olmaktadır. Genişletilebilir hafıza, 3G, Fm Radyo, Wi-fi, GPS gibi teknik özellikleri ile de telefon performansı çok daha üst seviyelerde olabilmektedir.

Fiyat, teknik özellikler, müşteri yorumları ve fiyat geçmişini inceleyebileceğiniz bu sayfa içerisinde farklı sitelerin sunduğu tüm fiyatları aynı ekran üzerinde görebilirsiniz. Karşılaştırmalar yapmak ve avantajlı fiyatları takip etmek adına firmaların sunduğu fiyat profilleri içerisinde ödeme seçeneklerini de inceleyebilir ve bütçeniz için en uygun ödeme şartlarını elde edebilirisiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.