Hepsinin ahı; sadece Meral Akşener’in üzerindedir

Hepsinin ahı; sadece Meral Akşener’in üzerindedir

Hepsinin ahı; sadece Meral Akşener’in üzerindedir

Kırıkkale Keskin T Tipi Cezaevi’nde kalan Alaattin Çakıcı,  basın danışmanı vesilesiyle son günlerde gündemden düşmeyen ‘af’  konusunda açıklama yaptı. Çakıcı, “Kendime af istemiyorum, af talebim  tüm kader mahkumlarınadır. Göz Ardı Etmeyin.” dedi. Millet İttifakı’nı  da değerlendiren Çakıcı, “İyi Parti’deki Ülkücü kadrolara oy veren  milliyetçi kesimin ahı; sadece Meral Akşener’in üzerindedir.” ifadesini  kullandı

Kırıkkale Keskin T Tipi Cezaevinde kalan Alaattin Çakıcı basın danışmanı Ferhat Aydoğan aracılığı ile gündemdeki af konusuyla ilgili açıklama yaptı. Af konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a  seslenen Çakıcı, adaletin kişiler için değil, tüm toplum için olduğunu  belirterek, Bahçeli’nin af talebini geri çevirmemesini istedi.CUBUK-114.jpg

Açıklamasında  devletimiz, şanlı ordumuz ve güvenlik görevlilerimizin, yurt içi ve  sınır ötesinde Türk düşmanı olan devlet ve Siyonist üst aklı, vurgun  yemiş, sahile vuran şaşkın bir köpek balığına çevirdiğini söyleyen  Çakıcı, barış süreciyle ilgili, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan,  bu çirkin senaryonun amacının Türkiye’nin bölünmesini hissettiği an  Güneydoğu’da sözde öz yönetim denilen bölgeyi ve teröristleri yerle bir  ettiğini, Aziz milletimiz ve Dünya kamuoyu bilmektedir. 

Sayın Erdoğan  başarılı tutumuyla okyanus ötesi ve batıya ülkemiz ve coğrafyamızın  üzerindeki oynanan, 20. yy geniş kapsamlı Haçlı seferine çok sert tavır  koyduğu için; 15 Temmuz’da devletin kılcal damarlarında uyuyan  hücreleri, FETÖ’cü hainleri, 15 Temmuz’da devreye sokarak boğacaklarını  zanneden hainlere ve onların patronlarının heveslerini kursaklarına  tıkayan Sayın Erdoğan ve Aziz milletimiz, şaşkına dönen bu Gafil üst  akıl Fırat Kalkanı Operasyonu’nda ve Zeytin Dalı Harekatı’nda kafa tutan  Devletimiz, milletimiz, her etnik gruptan oluşan Vatansever halkımız  kenetlenerek, batılı süper güçleri Dünyanın değişik milletlerin gözü  önünde rezil etmiştir.” diye yazdı.
 
HDP PKK’NIN SİYASİ KANADIDIR

Çakıcı şunları ifade etti:

“HDP  hala şu ana kadar PKK ve PYD nin terörist bir örgüt, Kürtlerin ve  Türklerin düşmanı diyemediği için, bu Türkiye’nin partisi değil PKK’nın  siyasi kanadıdır.

“MİLLİYETÇİLERİN AHI AKŞENER’İN ÜZERİNEDİR”

Şimdi  soruyorum CHP içindeki gerçek bulur devleti savunan gerçek Atatürkçüler  Parti içinde bulunmaktadır. Aynı zamanda, PKK sever DHKPC sever, Etkin  üyeler de bulunmaktadır. 1. turda kazanamazsanız, bütün amaçları Tayyip  Erdoğan düşmanlığından HDP, CHP, Meral Akşener’e  oy vererek size düşmanlıklarından, Batı ile birlikte hareket etmek  kaydıyla, yeni 15 Temmuzları milletimize yaşatacaklarını bu millet iyi  bilmektedir. İyi Parti’nin içerisinde tabanda ve yönetimde vatanına  gönülden bağlı ülkücüler, böyle bir oluşumdan vicdanları sızlayacağından  eminim. Bir Amerika projesi bu ittifak gerçekleşirse tabandaki ve  tavandaki İyi Parti’deki Ülkücü kadrolara oy veren milliyetçi kesimin  ahı; sadece Meral Akşener’in üzerindedir.”

yeniakit

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.