Hekimhan SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Hekimhan SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Hekimhan SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Hekimhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde görevlendirilmek üzere 2 kamu personeli alımına ilişkin ilan yayınlandı. Hekimhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının 2 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı yapacağı ilan edildi. Malatya Hekimhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için son başvuru tarihi 9 Eylül 2016 olarak açıklandı.

Malatya Hekimhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımına başvuru yapabilmek için, 4 yıllık siyasal bilgiler, iktisat, iktisadi ve idari bilimler, işletme ve iletişim, hukuk fakülteleri ile sosyoloji, psikoloji ve sosyal hizmetler bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Adayların 2015 veya 2016 KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları, Malatya il sınırları içerisinde başvuru tarihi itibariyle en az 6 aydır ikamet ediyor olmaları gerekiyor. Ayrıca genel başvuru şartları arasında, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak ve askerlikle ilişiği bulunmamak gibi maddeler yer alıyor.

Adayların başvuru yapabilmek için; B sınıfı ehliyete sahip olmaları, iyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint, Photoshop, vb.) kullanabiliyor olmaları gerekiyor. İlana başvurular aile ve sosyal politikalar bakanlığının sosyal yardımlar internet sitesinden yapılabilecek. İstenilen belgeler şahsen Hekimhan SYDV’ye 10 Eylül 2016 tarihine kadar teslim edilecek. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi maaşları 2.867 TL ile 3.126 TL arasında vakfın bulunduğu ilçe sınıflandırmasına göre değişmekte. SYDV personeli Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez ikramiye almaktalar. Malatya Hekimhan SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ilanına başvuru için TIKLAYINIZ.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.