Haymana Belediye Başkanlığı Makam Şoförü Alımı

Haymana Belediye Başkanlığı Makam Şoförü Alımı

Haymana Belediye Başkanlığı Makam Şoförü Alımı

Haymana Belediye Başkanlığı ’ nca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Makam Şoförü ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 29 Ağustos 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Makam Şoförü alımı için 1 Eylül 2016  kura tarihinde evraklar Haymana Belediye Başkanlığı’na teslim edilmesi gerekmektedir. Adaylarda aranan şartlar ise şu şekilde listelenmiştir :

En az B sınıfı ehliyete sahip olmak, SRC belgelerine sahip olmak, halkla ilişkilerinin ve iletişim,müşteri memnuniyeti,protokol ve nezaket kuralları kurs belgesine sahip olmak, iç kontrol eğitimi kursu almış olamak, güvenli ve emniyetli sürüş teknikleri kursu görmek, defansif,ileri sürüş,vip teknikleri ve anti- terör sürüş teknikleri uygulamalarını görmüş olmak, güvenli sürüş ve acil sürüş teknikleri(AST) uygulamalarını eğitim belgesine sahip olmak ve en az 2 iki yıl makam şoförü olarak çalışmış olmak olarak belirtilmiştir.

İşe alımlar kura yapılacak olup kura bilgileri şu şekilde belirtilmiştir :  Noter kurası 1 Eylül 2016 tarihinde yapılacaktır. Kura yeri Haymana Belediye Başkanlığı olarak belirtilmiştir ve saatler 10:00 – 11:00 arası olarak paylaşılmıştır.

İlana başvuracak adayların (00003359801) iş ilan no ile Çankaya Hizmet Merkezi ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 29 Ağustos 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.