Havelsan  Personel Alımı 2018

Havelsan Personel Alımı 2018

Havelsan Personel Alımı Yapıyor

FİRMA HAKKINDA

HAVELSAN EHSİM, 1998 yılında Elektronik Harp, Taktik Komuta Kontrol Sistemleri ve Sensör Entegrasyonu alanlarında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ihtiyacını karşılamak, milli sistemler geliştirmek ve mühendislik yoğun çalışmalar yapmak üzere kurulmuştur. Firma çoğunluk hissesi bir Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı kuruluşu olan HAVELSAN A.Ş.’ye aittir. HAVELSAN EHSİM’in yürüttüğü faaliyetler ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi esaslarına göre yerine getirilmektedir ve firma halen mühendislik faaliyetlerini ODTÜ Teknokent’te sürdürmektedir.

Şirket seçmiş olduğu faaliyet alanında kendisine verilecek her türlü görevi yerine getirebilecek kabiliyete sahiptir. Dinamik yapısı, derinliğine uzmanlaşmış nitelikli teknik personeli, en düşük seviyeye indirilmiş dolaylı gider oranı, buna karşın gelişmiş kurumsal altyapısı ile konusunda verimli ve etkin bir AR-GE kuruluşu olma işlevini sürdürerek, özgün milli ürünleri ile yüksek katma değer oranlarını yakalamak hedefimizdir. Firma bünyesinde çalışan mühendislik ekibi yüksek teknoloji alanında uzmanlaşma ve  ülke savunma sistemlerine milli katkı imkanları bulmaktadır.


HAVELSAN EHSİM, Elektronik Harp Simülasyonu, F-16 Modernizasyonu, Deniz Karakol Uçağı Elektronik Destek Tedbirleri (EDT) Sistemi, Türk Boğazları Gemi Trafik Yönetim ve Bilgi Sistemi, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Bilgi Sistemi, F-16 ve F-4E/2020 Chaff/Flare Salma Sistemleri, Helikopter Elektronik Harp Sistemi ve Elektronik Harp Programlama ve Simülasyon Merkezi Projelerinde görev almış ve faaliyet alanlarında, yüksek katma değerli milli ürün geliştirme odaklı AR-GE kuruluşu olma hedefine uygun olarak gelişimini sürdürmektedir.

Havelsan Ehsim İş İlanları
Entegrasyon ve Test Mühendisi
Havelsan Ehsim - Ankara
23 gündür yayında

Yazılım Mühendisi
Havelsan Ehsim - Ankara
205 gündür yayında

ilanlara ulaşmak için buraya tıklayınız

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS PERSONEL ALIMLARI FACEBOOK SAYFAMIZI HEMEN BEĞENİN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.