HAVA İKMAL MERKEZ KOMUTANLIĞI ÇOK SAYIDA PERSONEL ALIYOR

HAVA İKMAL MERKEZ KOMUTANLIĞI ÇOK SAYIDA PERSONEL ALIYOR

HAVA İKMAL MERKEZ KOMUTANLIĞI ÇOK SAYIDA PERSONEL ALIYOR

İŞKUR tarafından Hava İkmal Merkezi Komutanlığına lise mezunu 27 daimi işçi alımı yapılacağı ilan edildi. 1. Hava İkmal Merkezi Komutanlığında dimi işçi statüsünde istihdam edilmek üzere 27 Uçak Bakım Teknisyeni (Gövde-Motor) alımı gerçekleştirilecek.. 1. Hava İkmal Merkezi Komutanlığı 27 daimi işçi alımı KPSS puan şartı olmadan yapılacak olup başvurular Türkiye genelinde yapılabilecek. Adres kayıt şartı da aranmayacak.

Hava İkmal Merkezi Komutanlığı 27 daimi işçi alımına başvuru yapabilmek için;  Lise ve Dengi Okulların Uçak Bakım Teknisyenliği ve Gövde Motor, Uçak Bakım Teknisyenliği ve Havayolu Teknisyenliği (Gövde Motor), Uçak Gövde Motor, Uçak Motorları veya Uçak Motorları Bakım ve Onarımı bölümlerinin birinden mezun olmak gerekiyor. Hava İkmal Merkezi Komutanlığı tarafından alınacak daimi işçiler Çevreyolu Kartal Kavşağı Terminal Yanı Eskişehir adresinde çalıştırılacaklar.

İstenilen şartlara sahip olan adaylar başvurularını Türkiye genelindeki İŞKUR müdürlüklerinden ya da İŞKUR’un resmi internet sitesinden yapabilecekler.  1. Hava İkmal Merkezi Komutanlığının bu işçi alımı talebi daha önce karşılanamadığı için alımlar KPSS’siz olarak yapılacak

BAŞVURULAR ESKİŞEHİR İŞKURA YAPILACAKTIR. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum