
HASTANEDE CAN PAZARI
HASTANEDE CAN PAZARI! 22 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!
Hindistan’ın Maharashtra eyaletinde bulunan bir hastanenin oksijen tedarik tankerinde nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı sızıntı meydana geldi.
22 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Yetkililerden Suraj Mandhare, “Mevcut bilgilere göre, Zakir Hussain Hastanesi’nde oksijen kaynağının kesintiye uğraması nedeniyle 22 kişi yaşamını yitirdi” ifadelerini kullandı.
Maharashtra Eyaleti Sağlık Bakanı Rajesh Tope de olayı doğrulayarak, “Elimizdeki bilgilere göre Nashik’teki hastanede oksijen alan hastalar öldü. Sızıntı, bu hastalara oksijen sağlayan oksijen tankında tespit edildi” dedi. Tope, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma yürütüleceğine aktardı.
Sosyal medyada yayılan görüntülerde, hastanenin dışındaki tankerden sızan yoğun beyaz dumanın bölgeyi kapladığı görüldü.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.