Halkbank 565 personel alımı sona eriyor

Halkbank 565 personel alımı sona eriyor

Halkbank 565 personel alımı sona eriyor

Halkbank Türkiye geneli 565 personel alımı kapsamında 475 Uzman Yardımcısı, 40 İç Kontrolör Yardımcısı, 25 Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı ve 25 Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak. Bilgi teknolojileri uzman yardımcısı ve müfettiş yardımcısı alımları İstanbul ilinde istihdam edilecek. İlan detaylarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Halkbank 565 personel alım başvurusu için sınav ücreti 10 Ekim 2016 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar yapılabilecek. Sınav ücretini henüz yatıramayan adaylar için Pazartesi günü mesai saatleri içerisinde yalnızca Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden yapılabileceği belirtilmişti. Bu kapsamda şubeden ödeme haricinde EFT, Kredi Kartı, ATM ve PTT kanalıyla yapılan ödemeler kabul edilmeyeceği belirtildi.

Başvurular internet üzerinden yapılacak. Başvuru adresine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Başvuru şartları ve detayları için bağlantılarda yer alan koşulları dikkatlice okuyunuz. Başvuruları kabul edilen adaylar 25 Ekim ile 5 Kasım tarihleri arasından internetten giriş belgelerini alabilecek ve sınav için KPSS şartı yok. 

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.