Halil Sezai gözaltına alındı

Halil Sezai gözaltına alındı

KOMŞUSUNU DARP ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ŞARKICI GÖZALTINDA!

CHP'li Eren Erdem, sanatçı Halil Sezai'nin gözaltına alındığını duyurdu. İddialara göre Sezai, kiraladığı villada film çekmesine izin vermediği için komşusunu darp etti

CHP’li Eren Erdem, Twitter’dan şarkıcı Halil Sezai’nin gözaltına alındığını duyurdu. Erdem, Sezai’nin yanında avukatların olduğunu aktararak, ”Sanatçı Halil Sezai ile ilgili gözaltına alındığına dair haberler gündeme geldi. Durumu yaptığımız görüşmelerle teyit ettik. Kendisi şu an ifade vermekte olup, ifade sonrası serbest kalacağını umuyoruz. Avukat arkadaşlarımız yanındadır. Kendisi gayet iyidir. Sağlıklıdır… Gözaltı haberi akabinde, gerek Adalet Bakanlığı, gerek İçişleri Bakanlığı ile sürece dair bilgi almak maksadıyla iletişim kurdum. Hukukun ve adil yargılanma hakkının tecellisi için hukukçu dostlarımız karakoldadır. Umarım, ifade sonrası serbest kalacaktır. Saygılarımla.. ”

FİLM ÇEKİMİNE İZİN VERMEYEN YAN KOMŞUYU DÖVDÜ İDDİASI!
Halil Sezai, kiraladığı villada film çekimine izin vermeyen yan komşusunu darp ve tehdit ettiği iddia edildi. Edinilen bilgiyer göre; iki kişi ile komşu villanın sahibini darbettiği ileri sürülen Halil Sezai akşam saatlerinde polis tarafından ifadesi alınması için karakola götürüldü. İfade veren Halil Sezai serbest kalırken savcılık ünlü şarkıcı ve yanındaki iki kişi hakkında kasten yaralama ve tehdit suçlarından soruşturma başlattı. Polis olayda adı geçen İncir Reçeli filminin yönetmeni Aytaç Ağırlar’ın ifadesini de aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.