Haber Türk TV Canlı yayında Yellenme 12 Nisan 2020

Haber Türk TV Canlı yayında Yellenme 12 Nisan 2020

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU! CANLI YAYINDA GÜLDÜREN ANLAR! KİM YELLENDİ?

Habertürk ekranlarında Veysi Ateş'in sunumu ile Gündem programına konuk olan Adil Gür, Gürkan Hacır, Mete Yarar ve Nedim Şener'in Bakan Soylu'nun istifası üzerine değerlendirmede bulundukları esnada ilginç bir olay yaşandı. Canlı yayın sırasında programa yellenme sesi gelmesi üzerine sunucu Veysi Ateş zor anlar yaşadı.
 

 
Habertürk ekranlarında yayınlanan Gündem programının sunucusu Veysi Ateş tele konferans yol ile Adil Gür, Gürkan Hacır, Mete Yarar ve Nedim Şener’i programda konuk olarak ağırladı.

ANLAŞILAMADI
Habertürk’ün programı Gündem ilginç bir olayla adından söz ettirmeyi başardı. Veyis Ateş’in sunduğu programda ilginç anlar yaşandı. Adil Gür, Gürkan Hacır, Mete Yarar ve Nedim Şener’in konuk olduğu programda ekrana yellenme sesi geldi. Hangi konuğun yellendiği ise anlaşılamadı.

Habertürk’te gazeteci Veyis Ateş’in moderatörlüğünü yaptığı Gündem programına Adil Gür, Gürkan Hacır, Nedim Şener ve Mete Yarar konuk olarak katıldı.


 
SUNUCU ZOR ANLAR YAŞADI
Koronavirüsü nedeniyle programa katılan konuklar evlerinden bağlantı kurmak zorunda kaldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifasıyla ilgili yorumların yapıldığı esnada ekranda ilginç bir ses duyuldu. Veyis Ateş’in söz konusu sesi duyarak zor anlar yaşadığı görüldü.

Veyis Ateş, hiçbir şey olmamış gibi canlı yayınına devam ederken konuklar da Bakan Soylu’nun istifa sürecini değerlendirdi.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada da yayılan olay ilginç ve komik yorumların yapılmasına neden oldu. Twitter’da yellenme anları gündeme girmeyi başardı. Canlı yayın kazası olarak değerlendirilen olay Habertürk Gündem programının yayın akışını bozmadı, fakat acil reklama gidilmesine neden oldu.


 
VEYSİ ATEŞ’TEN AÇIKLAMA
Veyis Ateş daha sonra yaptığı açıklamada yellenmeyi kabul ederek, “Evlerden yayın yapıyoruz. Aksıran olabilir tıksıran olabilir” diyerek konuya açıklık getirdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.